


Ohrarieskat
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Ohrarieskat leivotaan ohrajauhoista, vedestä ja suolasta. Taikina kaulitaan ohueksi, ja rieskat paistetaan kypsiksi uunin keskitasolla.
Reseptin ainekset
4 kpl
Ohrarieskat
2 dl
vettä
1 tl
suolaa
4 dl
ohrajauhoja
Ohrarieskat – ohje:
- Kuumenna uuni 250-asteiseksi.
- Sekoita jääkylmään veteen suola ja ohrajauhot.
- Jaa taikina neljään osaan. Painele palat litteiksi leiviksi leivinpaperin päälle pellille.
- Pistele ohrarieskat haarukalla.
- Paista ohrarieskoja uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat