Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ohrarieskat

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Ohrarieskat leivotaan ohrajauhoista, vedestä ja suolasta. Taikina kaulitaan ohueksi, ja rieskat paistetaan kypsiksi uunin keskitasolla.

Reseptin ainekset
4 kpl
Ohrarieskat
2 dl
vettä
1 tl
suolaa
4 dl
ohrajauhoja

Ohrarieskat – ohje:

  1. Kuumenna uuni 250-asteiseksi.
  2. Sekoita jääkylmään veteen suola ja ohrajauhot.
  3. Jaa taikina neljään osaan. Painele palat litteiksi leiviksi leivinpaperin päälle pellille.
  4. Pistele ohrarieskat haarukalla.
  5. Paista ohrarieskoja uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki!

Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt