Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perinteinen ohrarieska

1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min

Perinteinen ohrarieska valmistuu nopeasti ja sisältää kosolti vatsaa täyttävää kuitua. Rieskat maistuvat herkullisilta voin ja maidon kanssa.

15.9.2014
Reseptin ainekset
8 palaa
4 dl
ohrajauhoja
1 tl
suolaa
2,5 dl
kylmää vettä

Perinteinen ohrarieska – ohje:

  1. Lämmitä uuni valmiiksi 250 asteeseen ja päällystä pelti leivinpaperilla.
  2. Sekoita nopeasti sekaisin kulhossa jauhot ja vesi.
  3. Levitä taikina pellille kahdeksi ohuehkoksi lätyksi (paksuus reilu 0,5 cm – älä tee liian ohuita) jauhotuin käsin. Pistele lätyt haarukalla.
  4. Paista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes reunat alkavat hieman ruskistua ja rieskat näyttävät kypsiltä.

Vinkit!

  • Nauti perinteiset ohrarieskat suolatun luomuvoin ja kylmän maidon kera.
  • Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt