Maku

Ohrarieska

1 h 5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
1 h
Herkullinen ohrarieska valmistuu nopeasti ja sisältää kosolti vatsaa täyttävää kuitua.
3.6
0
Julkaistu: 15.9.2014


Ainekset (8 palaa)

  • 4 dlohrajauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 2,5 dlkylmää vettä
Tulosta

Lämmitä uuni valmiiksi 250 asteeseen ja päällystä pelti leivinpaperilla. Sekoita nopeasti sekaisin kulhossa jauhot ja vesi ja levitä pellille kahdeksi ohuehkoksi lätyksi (paksuus reilu 0,5 cm – älä tee liian ohuita) jauhotuin käsin. Pistele lätyt haarukalla. Paista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes reunat alkavat hieman ruskistua ja rieskat näyttävät kypsiltä.

Nauti suolatun luomuvoin ja kylmän maidon kera.
Kommentoi »