Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nutella-juustokakku

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Nutella-juustokakku on yksi Maku-lehden suosituimmista paistetuista juustokakuista kautta aikojen. Katso video, miten helposti suosikkikakku valmistuu. "Törkeän hyvää, ja vihdoin opin, miten marmorikuviot tehdään, kiitos videon", kommentoi lukija. Ihastu sinäkin Nutella-juustokakkuun!

7.5.2015
Reseptin ainekset
10 palaa
Pohja
175 g
Dominokeksejä
80 g
voita
Täyte
130 g
valkosuklaata
400 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
2
munaa
150 g
ranskankermaa (rasvaa 15–18 %)
100 g
Nutellaa

Nutella-juustokakku – ohje:

  1. Ota ranskankerma, tuorejuusto ja munat ajoissa huoneenlämpöön. Sulata valkosuklaa ja anna hieman jäähtyä.
  2. Valmista pohja. Sulata voi ja murskaa keksit joko monitoimikoneessa tai pakastepussin ja kaulimen avulla. Yhdistä voisula ja keksimurska, painele seos leivinpaperilla vuoratun 20–22-senttisen irtopohjavuoan pohjalle. Laita kylmään jähmettymään.
  3. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi, lisää munat yksi kerrallaan huolellisesti sekoittaen. Kääntele joukkoon lopuksi valkosuklaa ja ranskankerma.
  4. Kaada täyte pohjan päälle. Pehmennä Nutellaa hieman mikrossa ja tiputtele siitä reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita juustokakun pinnalle. Vedä veitsellä nokareiden halki pysty- ja vaakasuuntiin niin, että pinnalle muodostuu pyörteitä.
  5. Paista juustokakkua uunissa n. 40–50 minuutin ajan tai kunnes täyte näyttää hyytyneeltä reunoilta mutta on keskeltä vielä hieman hyllyvää. Avaa uunin luukku hetkeksi jotta kosteus poistuu, laita luukku takaisin kiinni ja sammuta uunista virta. Anna Nutella-juustokakun hyytyä jälkilämmöllä vielä n. tunnin ajan.
  6. Jäähdytä kakku täysin vielä huoneenlämmössä ennen kuin siirrät sen jääkaappiin.

Vinkki!

Nutella-juustokakku on parasta seuraavana päivänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt