


Nopeat suklaamunkit – suussasulavat herkkupallerot taltuttavat kovemmankin makeannälän
40 min
Etsitkö ohjetta nopeisiin suklaamunkkeihin? Nämä nopeat herkut kohoavat leivinjauheella, joten ne eivät vaadi kohottelua. Rapeapintaiset ja suklaanruskeat munkit sulavat suuhun!
Reseptin ainekset
15 kpl
Nopeat suklaamunkit
50 g
voita
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
3/4 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
1 dl
kevytmaitoa
1 rkl
sitruunamehua
1 kpl
munaa
Paistamiseen
4 dl
rypsiöljyä
Nopeat suklaamunkit valmistuvat näin:
- Sulata voi ja anna jäähtyä.
- Sekoita jauhot, kaakaojauhe, sokerit, leivinjauhe ja suola keskenään.
- Lisää voisula, maito, sitruunamehu ja muna. Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna öljy pienessä padassa noin 170-asteiseksi. Suklaamunkit tummuvat herkästi liikaa, joten pidä huoli että lämpötila pysyy tasaisena.
- Pudota kahden ruokalusikan avulla nokare taikinaa kerrallaan kuumaan rasvaan. Paista 2 minuuttia, käännä suklaamunkit ja paista vielä 1–2 minuuttia.
- Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle lautaselle. Valuta hyvin.
- Siivilöi suklaamunkkien pinnalle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Etsitkö tavallisten munkkien ohjetta? Kurkkaa tämä huippuherkullinen munkkireseptimme ja pyöräytä elämäsi parhaat munkit!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat