Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Noora Shinglerin siemennäkkäri

1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min

Rapsakka siemennäkkäri on täydellinen kaveri pehmeän täyteläiselle punajuuridipille. Kokeile bloggaaja Noora Shinglerin ohjetta – et voi olla ihastumatta!

18.12.2017
Reseptin ainekset
Uunipellillinen
1 ½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
seesaminsiemeniä
1 dl
kurpitsansiemeniä
1 dl
maissijauhoja
4 rkl
chiansiemeniä
1 rkl
psylliumia
2 rkl
tuoretta timjamia
2 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
noin 2 dl
vettä

Noora Shinglerin gluteeniton siemennäkkäri – ohje:

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita siemenet, maissijauhot ja psyllium keskenään. Hienonna timjami ja lisää siementen joukkoon. Lisää lopuksi öljy, suola ja vesi, sekoita hyvin ja anna siemennäkkäriseoksen turvota noin 15 minuuttia.
  3. Öljyä leivinpaperi ja kaada siemennäkkärin taikina leivinpaperille. Kastele kädet ja levitä taikina mahdollisimman ohueksi.
  4. Paista siemennäkkäriä uunin keskitasolla noin 40 minuuttia, kunnes siemennäkkäri on rapeaa. Paistoaika riippuu levyn paksuudesta, joten tarkkaile paistoaikaa. Jäähdytä hyvin ja murra siemennäkkäristä paloja.
  5. Säilytä siemennäkkäri tiiviissä purkissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt