Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Naimakana eli maailmankuulu Marry Me Chicken on kermainen ja helppo kanakastike

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Marry Me Chicken, eli suomalaisittain naimakana, on supersuosittu resepti maailmalla. Kokkasimme valkosipulia ja aurinkokuivattuja tomaatteja sisältävän kermaisen kastikkeen – nappaa naimakanan ohje ja ihastu!

1.11.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
3–4 kpl (600 g)
broilerin fileepihvejä (maustamattomia)
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä (paistamiseen)
1 rkl
voita (paistamiseen)
2–3
valkosipulinkynttä
1 tl
chilirouhetta
1 tl
timjamia
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
kuohukermaa
1 dl
vettä
½
kanaliemikuutio
50 g
parmesaanijuustoa raastettuna
hienonnettua basilikaa (koristeluun )

Naimakana eli Marry Me Chicken – ohje:

  1. Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Pyörittele ne vehnäjauhoissa.
  2. Kuumenna pannulla öljy ja voi. Ruskista fileet molemmin puolin kauniin värisiksi. Nosta lautaselle odottamaan.
  3. Hienonna valkosipulit ja aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Kuullota valkosipuli pannulla pehmeäksi paistorasvassa. Lisää chilirouhe, timjami ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja tomaattipyree.
  5. Lisää pannulle kerma, vesi, murusteltu kanaliemikuutio ja raastettu parmesaanijuusto. Sekoita ja nosta fileet takaisin pannulle. Anna hautua 7–9 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Käännä fileitä paiston aikana muutaman kerran.
  6. Viimeistele tuoreella basilikalla. Tarjoa naimankanan kanssa esimerkiksi keitettyä riisiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt