Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lempeäksi haudutettu

Mustikkapuuro – vartissa valmis marjaherkku maistuu aamusta iltaan

15 min

Mustikkapuuro sopii aamu- ja iltapalalle mutta myös välipalaksi. Puuro haudutetaan täysjyvävehnäjauhoista eli grahamjauhoista ja halutessasi voit maustaa puuron ripauksella kardemummaa.

14.8.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Mustikkapuuro
1 l
vettä
2 dl
grahamjauhoja eli täysjyvävehnäjauhoja
½ l
mustikoita (tuore tai pakaste)
½–1 dl
sokeria
¼ tl
suolaa
(¼ tl
kardemummaa jauhettuna)

Mustikkapuuro – ohje:

  1. Kuumenna vesi kattilassa. Vispilöi grahamvehnäjauhot kiehuvaan veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla sekä halutessasi kardemummalla. Tarjoa mustikkapuuro lämpimänä tai kylmänä maidon kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt