


Lempeäksi haudutettu
Mustikkapuuro – vartissa valmis marjaherkku maistuu aamusta iltaan
15 min
Mustikkapuuro sopii aamu- ja iltapalalle mutta myös välipalaksi. Puuro haudutetaan täysjyvävehnäjauhoista eli grahamjauhoista ja halutessasi voit maustaa puuron ripauksella kardemummaa.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Mustikkapuuro
1 l
vettä
2 dl
grahamjauhoja eli täysjyvävehnäjauhoja
½ l
mustikoita (tuore tai pakaste)
½–1 dl
sokeria
¼ tl
suolaa
(¼ tl
kardemummaa jauhettuna)
Mustikkapuuro – ohje:
- Kuumenna vesi kattilassa. Vispilöi grahamvehnäjauhot kiehuvaan veteen ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia välillä sekoittaen.
- Lisää mustikat ja hauduta edelleen miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla sekä halutessasi kardemummalla. Tarjoa mustikkapuuro lämpimänä tai kylmänä maidon kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat