Mustikkapannukakku
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minMustikkapannukakku on todellinen herkkujen herkku! Ja mikä parasta: se on myös uskomattoman helppo valmistaa. Kruunaa annos lisäämällä pannarin kaveriksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
KA
3.9
Kuvat
Julkaistu 19.6.2011

Mustikkapannukakku
Reseptin ainekset (4 annosta)
Mustikkapannukakku
- 2 kplmunaa
- 4 dlkevytmaitoa
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1/4 tlsuolaa
- 3 dlmustikoita
- 1 tlsokeria
Voiteluun
- 1/2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tarjoiluun
- 2 dlkuohukermaa
Mustikkapannukakku – ohje:
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot ja suola. Sekoita pannukakkutaikina tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm). Ripottele mustikat pinnalle.
Paista mustikkapannukakku uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pannarin pinnalle sokeria. Leikkaa paloiksi.
Tarjoa mustikkapannukakku kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

Ahvenanmaalainen pannukakku
Maku

Riisi-pannukakkupaistos
Kotivinkki

Maailman paras pannukakku – nimensä veroinen täyteläinen herkku
Maku

Persikka-clafoutis
Maku

Amerikkalaiset pannukakut – täydellinen herkku viikonlopun pitkiin aamuihin
Maku

Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon
Maku

Banaanipannukakku - kanelinen herkku paistuu kätevästi uunissa
Maku

Taikapannari
Maku