Maku

Mustikkapannukakku

45 min
3.8
4

Mustikkapannukakku

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplmunaa
  • 4 dlkevytmaitoa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1/4 tlsuolaa
  • 3 dlmustikoita
  • 1 tlsokeria

Voiteluun

  • 1/2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Tarjoiluun

  • 2 dlkuohukermaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Mustikkapannukakkua varten kuumenna uuni 225 asteeseen. 
Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot ja suola.
Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm). Ripottele mustikat pinnalle.
Paista pannukakku uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Ripottele pannarin pinnalle sokeria. Leikkaa paloiksi. Tarjoa mustikkapannukakku kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä