Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkapannukakku

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Mustikkapannukakku on todellinen herkkujen herkku! Ja mikä parasta: se on myös uskomattoman helppo valmistaa. Kruunaa annos lisäämällä pannarin kaveriksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

19.6.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkapannukakku
2 kpl
munaa
4 dl
kevytmaitoa
2 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
suolaa
3 dl
mustikoita
1 tl
sokeria
Voiteluun
1/2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tarjoiluun
2 dl
kuohukermaa

Mustikkapannukakku – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot ja suola. Sekoita pannukakkutaikina tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm). Ripottele mustikat pinnalle.
  3. Paista mustikkapannukakku uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pannarin pinnalle sokeria. Leikkaa paloiksi.
  4. Tarjoa mustikkapannukakku kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt