


Mustikkapannukakku
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Mustikkapannukakku on todellinen herkkujen herkku! Ja mikä parasta: se on myös uskomattoman helppo valmistaa. Kruunaa annos lisäämällä pannarin kaveriksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkapannukakku
2 kpl
munaa
4 dl
kevytmaitoa
2 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
suolaa
3 dl
mustikoita
1 tl
sokeria
Voiteluun
1/2 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tarjoiluun
2 dl
kuohukermaa
Mustikkapannukakku – ohje:
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot ja suola. Sekoita pannukakkutaikina tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm). Ripottele mustikat pinnalle.
- Paista mustikkapannukakku uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pannarin pinnalle sokeria. Leikkaa paloiksi.
- Tarjoa mustikkapannukakku kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Kokeile myös!
Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat