3,9(35)
Mustikkapannukakku
Kasvis
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Mustikkapannukakku on todellinen herkkujen herkku! Ja mikä parasta: se on myös uskomattoman helppo valmistaa. Kruunaa annos lisäämällä pannarin kaveriksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
19.6.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkapannukakku
2 kplmunaa
4 dlkevytmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
1/4 tlsuolaa
3 dlmustikoita
1 tlsokeria
Voiteluun
1/2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tarjoiluun
2 dlkuohukermaa

Mustikkapannukakku – ohje:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot ja suola. Sekoita pannukakkutaikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm). Ripottele mustikat pinnalle.

Paista mustikkapannukakku uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pannarin pinnalle sokeria. Leikkaa paloiksi.

Tarjoa mustikkapannukakku kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

5 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo