Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkaiset muru-uuniomenat

Mustikoilla täytetyt uuniomenat ovat unelmien syysherkku! Ripottele päälle rapeaa muruseosta ja paista omenat mehevän pehmeiksi.

28.8.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
6
omenaa (suomalaisia)
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
1 rkl
sitruunamehua
Muruseos
1 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
voita
2 rkl
sokeria

Mustikkaiset muru-uuniomenat – ohje:

  1. Poista omenoiden kodat omenaporalla, mutta jätä noin setti poraamatta alaosasta. Näin täyte ei pääse valumaan ulos. Suurenna poralla täytettävää osaa hieman reunoilta. Laita omenat uunivuokaan.
  2. Sekoita mustikat, sokeri ja sitruunamehu. Täytä omenat mustikkaseoksella.
  3. Leikkaa kylmä voi pieniksi kuutioiksi ja nypi se jauhoihin. Kun seos on murumaista, sekoita joukkoon sokeri. Ripottele murut täytettyjen omenoiden päälle.
  4. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes omenat ovat pehmeitä ja muruseos rapeaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt