Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hitaan kesäaamun herkku! Mustikka-sitruunapannari tarjoillaan sitruunaisen ricottajuuston kanssa

45 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 35 min

Hollantilainen dutch baby -pannukakku saa kesällä pilkut mustikasta. Mustikoita on pannarissa paistettuna ja tuoreina, ja sitruuna maistuu sekä pannarissa että kyytipoikana tarjottavassa ricottajuustossa.

22.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
3
munaa
1 ½ dl
täysmaitoa
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
1½ dl
vehnäjauhoja
1
(luomu)sitruunan kuori
25 g
voita
2 + 2 dl
mustikoita
Lisäksi
1 prk (250 g)
ricottajuustoa
2 rkl
sitruunanmehua
1 + 1 rkl
tomusokeria

Mustikka-sitruunapannari – ohje:

  1. Vatkaa munat vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää maito, sokerit, suola ja vehnäjauhot vatkaten. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
  2. Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita raaste taikinaan.
  3. Laita voi valurautaiselle paistinpannulle (ø 22–24 cm). Nosta pannu 225-asteiseen uuniin 4–5 minuutiksi. Voi saa ruskistua hieman.
  4. Ota pannu varovasti uunista ja kaada taikina pannuun. Ripottele 2 dl mustikoita päälle. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia tai kunnes pannari on kohonnut ja kypsä.
  5. Vatkaa ricotta sähkövatkaimella pehmeän kuohkeaksi. Mausta lorauksella sitruunanmehua ja ruokalusikallisella tomusokeria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt