Maku

Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta

10 min
GL
LA
MA
MU
VE
0
0

Muruomenat, täyteläinen maapähkinävoi ja rapea granola. Kolmen raaka-aineen täydellinen välipala valmistuu muutamassa minuutissa. Jos haluat panostaa, tee itse ihanaa omenagranolaa, joka paahdetaan rapeaksi uunissa.
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (1–2 annosta)

Muruomenat

  • 1–2omenaa
  • 4 rklmaapähkinävoita
  • 4 rkl granolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Muruomenat valmistuvat välipalaksi helposti:

  1. Huuhtele omena, ja kuori se tarvittaessa. Poista siemenkota omenaporalla ja leikkaa omena puolen sentin viipaleiksi.
  2. Levitä maapähkinävoita omenaviipaleille ja ripottele pinnalle granolaa.
  3. Nauti muruomenat välipalaksi tai tarjoa aamiaispöydässä.

Vinkki!

Kokeile itse tehtyä omenagranolaa. Omenasoseella mehevöitetty ja uunissa rapeaksi paahdettu granola sopii täydellisesti muruomenoiden ja maapähkinävoin seuraksi.

MITÄ PIDIT?
0