Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Muruomenat, täyteläinen maapähkinävoi ja rapea granola. Kolmen raaka-aineen täydellinen välipala valmistuu muutamassa minuutissa. Jos haluat panostaa, tee itse ihanaa omenagranolaa, joka paahdetaan rapeaksi uunissa.
GL
LA
MA
MU
VE
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 16.8.2018

Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta
Reseptin ainekset (1–2 annosta)
Muruomenat
- 1–2omenaa
- 4 rklmaapähkinävoita
- 4 rkl granolaa
Muruomenat valmistuvat välipalaksi helposti:
- Huuhtele omena, ja kuori se tarvittaessa. Poista siemenkota omenaporalla ja leikkaa omena puolen sentin viipaleiksi.
- Levitä maapähkinävoita omenaviipaleille ja ripottele pinnalle granolaa.
- Nauti muruomenat välipalaksi tai tarjoa aamiaispöydässä.
Vinkki!
Kokeile itse tehtyä omenagranolaa. Omenasoseella mehevöitetty ja uunissa rapeaksi paahdettu granola sopii täydellisesti muruomenoiden ja maapähkinävoin seuraksi.

Vaniljaiset sitruuna-omenarenkaat
Maku

Dipatut omenarenkaat
Kotivinkki

Omenagranola – paahda aamupalaherkku uunissa ihanan rapsakaksi
Maku

Maapähkinävoi
Maku

Herkullinen vaahterasiirappi-kanelimaapähkinävoi
Maku

Nopea granola – valmista alle 10 minuutissa
Kotivinkki

Gluteeniton granola valmistuu superhelposti paistinpannulla
Maku

Granola
Maku