


Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta
10 min
Muruomenat, täyteläinen maapähkinävoi ja rapea granola. Kolmen raaka-aineen täydellinen välipala valmistuu muutamassa minuutissa. Jos haluat panostaa, tee itse ihanaa omenagranolaa, joka paahdetaan rapeaksi uunissa.
Reseptin ainekset
1–2 annosta
Muruomenat
1–2
omenaa
4 rkl
maapähkinävoita
4 rkl
granolaa
Muruomenat – ohje:
- Huuhtele omena, ja kuori se tarvittaessa. Poista siemenkota omenaporalla ja leikkaa omena puolen sentin viipaleiksi.
- Levitä maapähkinävoita omenaviipaleille ja ripottele pinnalle granolaa.
- Nauti muruomenat välipalaksi tai tarjoa aamiaispöydässä.
Vinkki!
Kokeile itse tehtyä omenagranolaa. Omenasoseella mehevöitetty ja uunissa rapeaksi paahdettu granola sopii täydellisesti muruomenoiden ja maapähkinävoin seuraksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat