Ruoka
Maku

Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta

10 min
0
0

Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta

GL
LA
MA
MU
VE
0
0
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos
Muruomenat, täyteläinen maapähkinävoi ja rapea granola. Kolmen raaka-aineen täydellinen välipala valmistuu muutamassa minuutissa. Jos haluat panostaa, tee itse ihanaa omenagranolaa, joka paahdetaan rapeaksi uunissa.

Ainekset (1–2 annosta)

Muruomenat

  • 1–2omenaa
  • 4 rklmaapähkinävoita
  • 4 rkl granolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Muruomenat valmistuvat välipalaksi helposti:

  1. Huuhtele omena, ja kuori se tarvittaessa. Poista siemenkota omenaporalla ja leikkaa omena puolen sentin viipaleiksi.
  2. Levitä maapähkinävoita omenaviipaleille ja ripottele pinnalle granolaa.
  3. Nauti muruomenat välipalaksi tai tarjoa aamiaispöydässä.

Vinkki!

Kokeile itse tehtyä omenagranolaa. Omenasoseella mehevöitetty ja uunissa rapeaksi paahdettu granola sopii täydellisesti muruomenoiden ja maapähkinävoin seuraksi.

MITÄ PIDIT?
0