Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta
10 min
GL
LA
MA
MU
VE

Muruomenat – rapsakka välipala kolmesta raaka-aineesta
Muruomenat, täyteläinen maapähkinävoi ja rapea granola. Kolmen raaka-aineen täydellinen välipala valmistuu muutamassa minuutissa. Jos haluat panostaa, tee itse ihanaa omenagranolaa, joka paahdetaan rapeaksi uunissa.
Ainekset (1–2 annosta)
Muruomenat
- 1–2omenaa
- 4 rklmaapähkinävoita
- 4 rkl granolaa
Tee näin
10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN
Muruomenat valmistuvat välipalaksi helposti:
- Huuhtele omena, ja kuori se tarvittaessa. Poista siemenkota omenaporalla ja leikkaa omena puolen sentin viipaleiksi.
- Levitä maapähkinävoita omenaviipaleille ja ripottele pinnalle granolaa.
- Nauti muruomenat välipalaksi tai tarjoa aamiaispöydässä.
Vinkki!
Kokeile itse tehtyä omenagranolaa. Omenasoseella mehevöitetty ja uunissa rapeaksi paahdettu granola sopii täydellisesti muruomenoiden ja maapähkinävoin seuraksi.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0