Maku

Munkkitikkarit – uusi tapa nauttia herkullisista minimunkeista

2 h
KA
5
0

Minimunkit maustetaan sitruunankuorella ja tarjoillaan vallattomina tikkareina. Sitrusmehulla maustettu tomusokerikuorrutus viimeistelee herkkupalat raikkaiksi. Nam!
Tulosta
Kuvat Reetta Pasanen

Ainekset (25 kpl)

Taikina

  • 2 1/2 dlkevytmaitoa
  • 25 ghiivaa
  • 2 tlsitruunan kuorta hienoksi raastettuna (luomu)
  • 1 dlkide- tai palmusokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1/2 rkljauhettua kardemummaa
  • 7 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlvoisulaa

Uppopaistamiseen

  • 1 lrypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)

Koristeeksi

  • hienoa sokeria
  • tomusokeria
  • limetti- tai sitruunamehua
  • nonparelleja tai strösseleitä
  • pillejä tai puutikkuja

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
5