Maku

Munkkirinkilät – suosikkireseptillä valmistat rapsakat ja kauniit rinkilät

2 h
KA
4.07
2

Munkkirinkilät ovat vapun ykkösherkku. Mikään ei voita tuoretta ja lämmintä munkkirinkilää, joka on sopivan rapea ja jättää suupielet sokerisiksi. Katso video ja paista elämäsi parhaat munkkirinkilät!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (40 kpl)

Munkkirinkilät

  • 5 dlkevytmaitoa
  • 50 ghiivaa
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1 rklkardemummaa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 kplmunaa
  • 14 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlrypsiöljyä

Paistamiseen

  • 1 lrypsiöljyä

Päälle

  • sokeria

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN1 h
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
4.07