Munavoi – näin valmistat takuuvarman, perinteisen munavoin ja kaksi maukasta versiota
15 min
{
Aktiivinen
Passiivinen
15 minMunavoi ja karjalanpiirakat ovat klassikkoyhdistelmä, joka maistuu niin arjessa kuin juhlissakin. Munavoita kannattaa kokeilla myös erilaisten leipien päällä. Katso perinteisen munavoin resepti ja kaksi herkullista vaihtoehtoa.
KA
GL
SO
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.1.2021

Munavoi – näin valmistat takuuvarman, perinteisen munavoin ja kaksi maukasta versiota
Reseptin ainekset
- 3–4 munaa
- 50 gvoita
Munavoi valmistuu näin:
- Keitä 3–4 munaa kiehuvassa vedessä 6–7 minuuttia.
- Jäähdytä kylmässä vedessä.
- Kuori ja hienonna haarukalla kulhossa.
- Sekoita joukkoon 50 g pehmeää voita.
Munavoi – kaksi herkullista versiota
Wasabi-avokadomunavoi: Lisää munavoin perusohjeeseen 1 avokado soseutettuna, 1 rkl limen tai sitruunan mehua ja 3 tl wasabitahnaa.
Sriracha-savupaprikamunavoi: Mausta perusmunavoi sekoittamalla siihen 4 tl srirachakastiketta ja 1 tl savupaprikajauhetta.

Täydellisen kuohkea munakokkeli
Maku

Munakkaan uusi muoto! Mehevä munakaspiiras on täydellinen tarjottava aamiaiselle tai brunssille
Kotivinkki

Kananmunakastike uusille perunoille
Kotivinkki

Lähde makumatkalle lapsuuden kesiin! Pinaattinen munakastike tuo ruokapöytään ripauksen nostalgiaa
Kotivinkki

Japanilainen munakasrulla eli tamagoyaki – sopiviksi suupaloiksi leikattu herkku on kuin luotu jaettavaksi
Kotivinkki

Näin valmistat uppomunat ilman etikkaa ja turhaa kikkailua – katso kuvaohjeet ja onnistu!

Cilbir – turkkilaiset uppomunat tarjotaan valkosipulilla maustetun jogurtin ja ruskistetun voin kera
Maku

Tofukokkeli – vegaaninen vaihtoehto munakokkelista
Maku