


Monkey Butter eli kookos-banaanihillo – lettujen ja pannukakkujen paras kaveri
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Käytä Monkey Butteriin kypsiä, keltaisia banaaneja, joissa ei ole vielä mustia pilkkuja. Ylikypsistä banaaneista tulee äklömakea hilloke.
Reseptin ainekset
8 dl valmista hilloa
6
banaania (kuorineen punnittuna noin 1 kg)
1 prk (227/140 g)
ananasmurskaa
1 dl
hienojakoisia kookoshiutaleita
3 dl
sokeria
1 dl
vettä
½ dl
sitruunamehua
Monkey butter – ohje:
- Kuori banaanit ja viipaloi kattilaan. Lisää muut aineet.
- Kiehauta ja keitä hilloa ahkerasti sekoitellen, kunnes banaanit ovat kiehuneet pehmeiksi ja muussautuneet seokseen. Tähän menee noin 30 minuuttia.
- Purkita hillo kuumana puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Hillo säilyy jääkaapissa 4–6 viikkoa.
Vinkki!
Monkey Butter sopii loistavasti lettujen, pannukakun, puuron tai jogurtin kanssa. Kokeile hilloa myös lämmitettynä jäätelön kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat