Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkapalojen kuorrute – kaksi helppoa tapaa täydellisen kuorrutteen valmistamiseen

10 min

Mokkapalojen kuorrute on suosikkileivonnaisten paras osa! Valmista täydellinen kuorrute joko keittämällä tai sekoittamalla. Keittämällä kuorrutteesta tulee tumma ja kiiltäväpintainen. Ainekset sekoittamalla saat kreemimäisen, vaaleamman kuorrutteen.

Reseptin ainekset
30 palaa
Mokkapalojen kuorrute keittämällä
75 g
voita
¾ dl
vahvaa kahvijuomaa
6 dl
tomusokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla
100 g
voita (pehmeää)
¾ dl
vahvaa kahvijuomaa (jäähdytettynä)
9 dl
tomusokeria
½ dl
kaakaojauhetta

Mokkapalojen kuorrute keittämällä

Kiehauta kattilassa voi ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksuisen, yhä notkean kuorrutteen.

Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla

Valmista kuorrute vatkaamalla kaikki aineet kulhossa kuohkeaksi kreemiksi. Levitä kuorrute kakkulevyn päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt