


Mokkapalojen kuorrute – kaksi helppoa tapaa täydellisen kuorrutteen valmistamiseen
10 min
Mokkapalojen kuorrute on suosikkileivonnaisten paras osa! Valmista täydellinen kuorrute joko keittämällä tai sekoittamalla. Keittämällä kuorrutteesta tulee tumma ja kiiltäväpintainen. Ainekset sekoittamalla saat kreemimäisen, vaaleamman kuorrutteen.
Reseptin ainekset
30 palaa
Mokkapalojen kuorrute keittämällä
75 g
voita
¾ dl
vahvaa kahvijuomaa
6 dl
tomusokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla
100 g
voita (pehmeää)
¾ dl
vahvaa kahvijuomaa (jäähdytettynä)
9 dl
tomusokeria
½ dl
kaakaojauhetta
Mokkapalojen kuorrute keittämällä
Kiehauta kattilassa voi ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksuisen, yhä notkean kuorrutteen.
Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla
Valmista kuorrute vatkaamalla kaikki aineet kulhossa kuohkeaksi kreemiksi. Levitä kuorrute kakkulevyn päälle.
Vinkki!
Iskikö mokkapalahimo? Kurkkaa ihanan herkullinen mokkapalaohje täältä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat