Maku

Mokkapalojen kuorrute – kaksi helppoa tapaa täydellisen kuorruteen valmistamiseen

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Mokkapalojen kuorrute on suosikkileivonnaisten paras osa! Valmista täydellinen kuorrute joko keittämällä tai sekoittamalla. Keittämällä kuorrutteesta tulee tumma ja kiiltäväpintainen. Ainekset sekoittamalla saat kreemimäisen, vaaleamman kuorrutteen.
GL
4
0


Ainekset (30 palaa)

Mokkapalojen kuorrute keittämällä

  • 75 gvoita
  • ¾ dlvahvaa kahvijuomaa
  • 6 dltomusokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta

Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla

  • 100 gvoita (pehmeää)
  • ¾ dlvahvaa kahvijuomaa (jäähdytettynä)
  • 9 dltomusokeria
  • ½ dlkaakaojauhetta
Tulosta

Mokkapalojen kuorrute keittämällä

Kiehauta kattilassa voi ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksuisen, yhä notkean kuorrutteen.

Mokkapalojen kuorrute sekoittamalla

Valmista kuorrute vatkaamalla kaikki aineet kulhossa kuohkeaksi kreemiksi. Levitä kuorrute kakkulevyn päälle.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »