Mokka-pannacotta
3 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
3 h Mokka-pannacotta hyydytetään kätevästi hyytelösokerilla! Täyteläiset jälkiruokaherkut voi valmistaa päivää ennen juhlahetkeä.
GL
KA
MU
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.2.2012

Mokka-pannacotta
Reseptin ainekset (6 annosta)
Mokka-pannacotta
- 5 dlvaniljakastiketta
- 2 1/2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
- 1 1/2 dlhyytelösokeria (Multia)
- 2 tlpikakahvijauhetta
Pinnalle
- 1/4 dlsitruunamelissaa
- 1/2 dlpuolukoita
Mokka-pannacotta valmistuu näin:
- Mittaa ainekset kattilaan. Korvaa halutessasi vaniljakastike ja ruokakerma 7 1/2 dl:lla kuohukermaa.
- Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia.
- Kaada seos jälkiruokakulhoihin tai laseihin, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
- Koristele mokka-pannacotat juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
Maku

Kuuma mangosalsa
Maku

Kirnupiimäpannacotta ja chilillä maustettua ananasta
Kotivinkki

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella
Kotivinkki

Pannacotta, posset, trifle – helppo pääsiäisjälkiruoka odottaa h-hetkeä jääkaapissa

Mojito-pannacotta
Maku

Pannacotta ja ananassalsa
Maku

Jouluinen piparipannacotta
Maku