


Mokkapannacotta
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
Mokkapannacotta hyydytetään kätevästi hyytelösokerilla! Täyteläiset jälkiruokaherkut voi valmistaa päivää ennen juhlahetkeä.
Reseptin ainekset
6 annosta
Mokkapannacotta
5 dl
vaniljakastiketta
2 1/2 dl
ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
1 1/2 dl
hyytelösokeria (Multia)
2 tl
pikakahvijauhetta
Pinnalle
1/4 dl
sitruunamelissaa
1/2 dl
puolukoita
Mokkapannacotta – ohje:
- Mittaa ainekset kattilaan. Korvaa halutessasi vaniljakastike ja ruokakerma 7 1/2 dl:lla kuohukermaa.
- Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia.
- Kaada seos jälkiruokakulhoihin tai laseihin, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
- Koristele mokkapannacotat juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat