Maku

Mokka-pannacotta

3 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h
Mokka-pannacotta hyydytetään kätevästi hyytelösokerilla! Täyteläiset jälkiruokaherkut voi valmistaa päivää ennen juhlahetkeä.
GL
KA
MU
0
0
Julkaistu: 8.2.2012


Ainekset (6 annosta)

Mokka-pannacotta

  • 5 dlvaniljakastiketta
  • 2 1/2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 1 1/2 dlhyytelösokeria (Multia)
  • 2 tlpikakahvijauhetta

Pinnalle

  • 1/4 dlsitruunamelissaa
  • 1/2 dlpuolukoita
Tulosta

Mokka-pannacotta valmistuu näin:

  1. Mittaa ainekset kattilaan. Korvaa halutessasi vaniljakastike ja ruokakerma 7 1/2 dl:lla kuohukermaa.
  2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia.
  3. Kaada seos jälkiruokakulhoihin tai laseihin, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  4. Koristele mokka-pannacotat juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentoi »