Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkapannacotta

3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min

Mokkapannacotta hyydytetään kätevästi hyytelösokerilla! Täyteläiset jälkiruokaherkut voi valmistaa päivää ennen juhlahetkeä.

8.2.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
Mokkapannacotta
5 dl
vaniljakastiketta
2 1/2 dl
ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
1 1/2 dl
hyytelösokeria (Multia)
2 tl
pikakahvijauhetta
Pinnalle
1/4 dl
sitruunamelissaa
1/2 dl
puolukoita

Mokkapannacotta – ohje:

  1. Mittaa ainekset kattilaan. Korvaa halutessasi vaniljakastike ja ruokakerma 7 1/2 dl:lla kuohukermaa.
  2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia.
  3. Kaada seos jälkiruokakulhoihin tai laseihin, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  4. Koristele mokkapannacotat juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt