Maku

Mokka-pannacotta

3 h 10 min
GL
KA
MU
0
0

Mokka-pannacotta hyydytetään kätevästi hyytelösokerilla! Täyteläiset jälkiruokaherkut voi valmistaa päivää ennen juhlahetkeä.
Tulosta
Teksti Markku Salo
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (6 annosta)

Mokka-pannacotta

  • 5 dlvaniljakastiketta
  • 2 1/2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 1 1/2 dlhyytelösokeria (Multia)
  • 2 tlpikakahvijauhetta

Pinnalle

  • 1/4 dlsitruunamelissaa
  • 1/2 dlpuolukoita

Tee näin

3 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN3 h

Mokka-pannacotta valmistuu näin:

  1. Mittaa ainekset kattilaan. Korvaa halutessasi vaniljakastike ja ruokakerma 7 1/2 dl:lla kuohukermaa.
  2. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia.
  3. Kaada seos jälkiruokakulhoihin tai laseihin, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  4. Koristele mokka-pannacotat juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

MITÄ PIDIT?
0