Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mitä kaapista löytyy -perunavuoka

1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min

Tämä perunavuoka on herkullinen ja tosi kiva tehdä. Työläin vaihe on perunoiden keittäminen. Lähes kaikki raaka-aineet ovat korvattavissa: vihreiden papujen sijaan voi käyttää parsakaalia, vuohenjuuston sijaan fetatyyppistä juustoa, vihreän peston sijaan punaista ja parmesaanin sijaan mitä tahansa juustoraastetta.

2.2.2017
Reseptin ainekset
4–6 annosta
6–7
kiinteämaltoista perunaa (esim. Nicola)
1–2
punasipulia
2–4
valkosipulinkynttä
200 g
vuohenjuustoa
300 g
vihreitä pakastepapuja
1–2 dl
kivettömiä oliiveja
4 rkl
pestoa
ripaus mustapippuria
1 tl
suolaa
2–3
tomaattia
2 rkl
pinjansiemeniä
½ dl
parmesaanijuustoraastetta

1. Pese, kuori ja keitä perunat kypsiksi. Anna perunoiden jäähtyä niin, että saat leikattua ne noin 1 cm:n viipaleiksi.  

2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuutioi vuohenjuusto.  

3. Laita perunat, sipulit, vuohenjuusto, jäiset pavut ja oliivit isoon kulhoon. Lisää pesto, pippuri ja suola. Sekoita varovasti käännellen, mutta niin, että pesto levittyy tasaisesti.  

4. Kaada seos uunivuokaan (tilavuus n. 3 l) ja nosta 200-asteisen uunin alatasolle 20–25 minuutiksi.  

5. Viipaloi tomaatit. Lado ne vuokaan ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja parmesaania. Kypsennä perunavuokaa vielä noin 15 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

Vuokaleipä pussien pohjista

Sosekeitto kaikenlaisista kasviksista

Lohilaatikko

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt