Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Miso-nuudelikeitto

20 min

Misotahna on monien japanilaisten keittojen mauste. Nuudeleina voit käyttää japanilaisia ramen- tai udonuudeleita tai melko yleisesti myynnissä olevia munanuudeleita. Mieto ja aromaattinen miso-nuudelikeitto sopii piristäväksi lounaaksi.

17.6.2016
Reseptin ainekset
3-4 annosta
150 g
ramen-, udo- tai munanuudeleita
1
porkkana
100-150 g
kiinankaalia
½ pkt
maustamatonta tofua (150 g)
4
cm:n pala tuoretta inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1 l
vettä
3 rkl
misotahnaa tai 3 annospussia misokeittoa
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
2 rkl
kalakastiketta
1-2 dl
mungpavun ituja
3
kevätsipulia

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhdo hyvin kylmällä vedellä.

2. Kuori ja suikaloi porkkana mahdollisimman ohuiksi tikuiksi. Leikkaa myös kiinankaali ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi tofu.

3. Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää inkivääri, valkosipuli, misotahna tai -keittoainespussit, öljy ja kalakastike. Anna kiehahtaa.

4. Lisää keittoon porkkanat ja kiinankaali. Kun keitto taas kiehahtaa, lisää nuudelit, tofu sekä mungpavun idut. Kuumenna keitto ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla. Nauti miso-nuudelikeitto heti.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt