Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mehevä ja maukas kurpitsapiirakka – reseptin jujuna on paahteinen kurpitsasose

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Mehevä ja maukas kurpitsapiirakka maistuu muulloinkin kuin vain halloweenina. Tämän piirakan valmistukseen tarvitset vain vähän erilaisia raaka-aineita, mutta lopputulos on silti taatusti herkullinen!

30.10.2014
Reseptin ainekset
10 annosta
1
kurpitsa (myskikurpitsa)
3 dl
kondensoitua maitoa
1 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
¼ tl
muskottipähkinää
½ tl
suolaa
380 g
piirakkataikinaa (pakaste)

Mehevä ja maukas kurpitsapiirakka – ohje:

  1. Leikkaa kurpitsa neljään osaan ja poista siemenet. Valele kurpitsanpalaset kevyesti öljyllä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
  2. Anna paahdettujen kurpitsapalojen vähän jäähtyä, jotta voit lusikoida niistä kurpitsan sisällön talteen. Soseuta kurpitsanpalaset kunnolla tehosekoittimella. Lisää joukkoon kondensoitu maito ja sekoita lisää. Lisää seokseen mausteet.
  3. Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada kurpitsaseos vuokaan.
  4. Paista piirakkaa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä ja nauti!

Vinkki!

Etsitkö toisenlaista reseptiä? Kokeile vaikkapa tätä sivustomme suosituimman kurpitsapiirakan ohjetta!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt