Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Pannulla vihertää

Pannullinen lämpöä! Helppo ja halpa lehtikaalimunakas saa potkua persialaisista mausteista

15 min

Mausteinen lehtikaalimunakas valmistuu edullisista raaka-aineista. Korianteri, kurkuma, juustokumina ja paprika tuovat tuttuun ruokaan persialaista twistiä.

5.2.2025
Reseptin ainekset
2 annosta
1 ps (100 g)
lehtikaalia
1 rku
korianteria
4
munaa
½ dl
maitoa
½ tl
kurkumaa
½ tl
juustokuminaa
½ tl
paprikajauhetta
½ + ½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
3 rkl
voita tai rypsiöljyä (paistamiseen)
½ dl
manteleita tai pähkinöitä

Mausteinen lehtikaalimunakas − ohje:

  1. Poista lehtikaaleista paksut lehtiruodit ja hienonna lehdet pieniksi paloiksi. Hienonna korianteri. Laita kaalit ja yrtit kulhoon, ripottele sekaan 0,5 tl suolaa ja puristele kaali käsin pehmeäksi.
  2. Riko munat kulhoon, lisää maito ja mausteet. Vatkaa tasaiseksi seoksesi ja sekoita kaali joukkoon.
  3. Kuumenna voi tai öljy isolla pannulla. Kaada munakasmassa pannulle ja paista keskilämmöllä, kannella peitettynä 5–8 minuuttia, tai kunnes munakas on hyytynyt.
  4. Hienonna mantelit ja lisää ne munakkaan pinnalle ennen tarjoamista.

Vinkki!

Voit tehdä munakkaan myös uunissa. Kaada seos leivinpaperin päälle uunivuokaa (noin 20 × 20 cm) ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. peitä munakas foliolla kypsennyksen loppuvaiheessa, ettei se tummu liikaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt