


Marinoitu tofusalaatti
25 min
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
rucolaa
3 dl
viinisuolaheinää
3 dl
pinaattia (lehtiä)
250 g
kirsikkatomaattia
1/2 kpl
cantaloupemelonia
1 dl
pinjansiemeniä
250 g
tofua (itse yrtti-valkosipulimarinoitua)
1 kpl
punasipulia (itse marinoitua)
100 g
latva-artisokkaa (sydämiä)
50 g
aurinkokuivattua tomaattia
Marinoitu tofusalaatti – ohje:
- Huuhtele, kuivaa ja revi salaatit tarjoiluastiaan tai annoslautasille.
- Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja paloittele meloni.
- Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa. Muista käännellä koko ajan, jotta siemenet eivät pala!
- Jaa salaatin ainekset tarjolle. Kastikkeena voit käyttää punasipulien tai tofun marinadia.
- Lisää halutessasi artisokansydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
- Tarjoa marinoitu tofusalaatti tuoreen rapeakuorisen leivän kanssa.
Vinkki!
Kurkkaa myös itse marinoitujen punasipulien resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat