Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu tofusalaatti

25 min
19.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
rucolaa
3 dl
viinisuolaheinää
3 dl
pinaattia (lehtiä)
250 g
kirsikkatomaattia
1/2 kpl
cantaloupemelonia
1 dl
pinjansiemeniä
250 g
tofua (itse yrtti-valkosipulimarinoitua)
1 kpl
punasipulia (itse marinoitua)
100 g
latva-artisokkaa (sydämiä)
50 g
aurinkokuivattua tomaattia

Marinoitu tofusalaatti – ohje:

  1. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatit tarjoiluastiaan tai annoslautasille.
  2. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja paloittele meloni.
  3. Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa. Muista käännellä koko ajan, jotta siemenet eivät pala!
  4. Jaa salaatin ainekset tarjolle. Kastikkeena voit käyttää punasipulien tai tofun marinadia.
  5. Lisää halutessasi artisokansydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
  6. Tarjoa marinoitu tofusalaatti tuoreen rapeakuorisen leivän kanssa.

Vinkki!

Kurkkaa myös itse marinoitujen punasipulien resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt