Maku

Marinoidut punasipulit

3 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h
Marinoidut punasipulit tuovat mukavaa kirpeyttä esimerkiksi salaatteihin ja hampurilaisiin. Nappaa tästä helppo ohje!
GL
KA
LA
MA
MU
Julkaistu: 19.6.2012


Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplpunasipulia

Marinadi

  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1 dlpunaviinietikkaa
  • 3/4 dlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Kuori sipulit, ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi.

Lado sipulit marinadin ainesten kanssa astiaan. Peitä tuorekelmulla ja pane jääkaappiin.

Anna punasipulien marinoitua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

15 kommenttia