


Marinoidut punasipulit
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
Marinoidut punasipulit tuovat mukavaa kirpeyttä esimerkiksi salaatteihin ja hampurilaisiin. Nappaa tästä helppo ohje!
Reseptin ainekset
4 annosta
2
punasipulia
Marinadi
1 dl
rypsiöljyä
1 dl
punaviinietikkaa
¾ dl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Marinoidut punasipulit – ohje:
- Kuori sipulit, ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi.
- Lado sipulit marinadin ainesten kanssa astiaan. Peitä tuorekelmulla ja pane jääkaappiin.
- Anna punasipulien marinoitua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Vinkki!
Käytä marinoituja punasipuleita vaikka kuvan tofusalaatissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat