Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoidut punasipulit

3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min

Marinoidut punasipulit tuovat mukavaa kirpeyttä esimerkiksi salaatteihin ja hampurilaisiin. Nappaa tästä helppo ohje!

19.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
2
punasipulia
Marinadi
1 dl
rypsiöljyä
1 dl
punaviinietikkaa
¾ dl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Marinoidut punasipulit – ohje:

  1. Kuori sipulit, ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi.
  2. Lado sipulit marinadin ainesten kanssa astiaan. Peitä tuorekelmulla ja pane jääkaappiin.
  3. Anna punasipulien marinoitua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

Vinkki!

Käytä marinoituja punasipuleita vaikka kuvan tofusalaatissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt