Kotivinkki

Marinoitu hedelmäsalaatti

10 min
0
0

Vaahdota kerma alle ja kasaa marinoitu hedelmäsalaatti sen päälle. Nam!
Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 prksäilykeananaspaloja liemineen (227 g)
  • 2–3 rklseljankukkamehutiivistettä
  • 1 dlpensasmustikoita
  • 8–12 kpltuoreita mansikoita
  • 2–3 rklpehmeitä kuivattuja karpaloita
  • noin 1 dlkuohukermaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Yhdistä kulhossa ananaspalat, ananaspalojen mehu, seljankukkamehutiiviste, pensasmustikat, halkaistut ja peratut mansikat ja kuivatut karpalot. Jätä sivuun maustumaan.

2. Vatkaa kerma ohueksi vaahdoksi.

3. Nosta kermaa annosmaljojen pohjalle ja päälle marinoitunutta hedelmäsalaattia. Nauti heti.

Suosittelemme myös näitä

Sitruunaposset

Paras rahkapiirakka

Mangorahka

MITÄ PIDIT?
0