Marinoitu hedelmäsalaatti
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Vaahdota kerma alle ja kasaa marinoitu hedelmäsalaatti sen päälle. Nam!
0
Kuvat
Julkaistu 3.3.2017

Marinoitu hedelmäsalaatti
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 prksäilykeananaspaloja liemineen (227 g)
- 2–3 rklseljankukkamehutiivistettä
- 1 dlpensasmustikoita
- 8–12 kpltuoreita mansikoita
- 2–3 rklpehmeitä kuivattuja karpaloita
- noin 1 dlkuohukermaa
1. Yhdistä kulhossa ananaspalat, ananaspalojen mehu, seljankukkamehutiiviste, pensasmustikat, halkaistut ja peratut mansikat ja kuivatut karpalot. Jätä sivuun maustumaan.
2. Vatkaa kerma ohueksi vaahdoksi.
3. Nosta kermaa annosmaljojen pohjalle ja päälle marinoitunutta hedelmäsalaattia. Nauti heti.