


Marinoitu hedelmäsalaatti
10 min
Vaahdota kerma alle ja kasaa marinoitu hedelmäsalaatti sen päälle. Nam!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 prk
säilykeananaspaloja liemineen (227 g)
2–3 rkl
seljankukkamehutiivistettä
1 dl
pensasmustikoita
8–12 kpl
tuoreita mansikoita
2–3 rkl
pehmeitä kuivattuja karpaloita
noin 1 dl
kuohukermaa
1. Yhdistä kulhossa ananaspalat, ananaspalojen mehu, seljankukkamehutiiviste, pensasmustikat, halkaistut ja peratut mansikat ja kuivatut karpalot. Jätä sivuun maustumaan.
2. Vatkaa kerma ohueksi vaahdoksi.
3. Nosta kermaa annosmaljojen pohjalle ja päälle marinoitunutta hedelmäsalaattia. Nauti heti.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat