Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mangorahka

15 min

Mangorahka on pääsiäisen helpoin jälkkäriherkku! Mango, vaahdotettu kerma ja rahka muodostavat upottavan pehmeän pilven, joka sulaa suuhun!

9.10.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
250 g
maitorahkaa
425 g
mangoa (säilyke)
1/2 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
Koristeluun
1/2 dl
makeisia

Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.

Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi.

Sekoita joukkoon maitorahka, sokerit ja suurin osa mangokuutioista. Säästä loput mangopaloista koristeluun.

Nostele rahka tarjoilukulhoihin.

Koristele juuri ennen tarjoilua pääsiäiskarkeilla ja mangokuutioilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt