


Mangorahka
15 min
Mangorahka on pääsiäisen helpoin jälkkäriherkku! Mango, vaahdotettu kerma ja rahka muodostavat upottavan pehmeän pilven, joka sulaa suuhun!
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
250 g
maitorahkaa
425 g
mangoa (säilyke)
1/2 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
Koristeluun
1/2 dl
makeisia
Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon maitorahka, sokerit ja suurin osa mangokuutioista. Säästä loput mangopaloista koristeluun.
Nostele rahka tarjoilukulhoihin.
Koristele juuri ennen tarjoilua pääsiäiskarkeilla ja mangokuutioilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat