Maku

Mangorahka

15 min
3.7
2

Mangorahka

GL
KA
MU
2
3.7
Mangorahka on pääsiäisen helpoin jälkkäriherkku! Mango, vaahdotettu kerma ja rahka muodostavat upottavan pehmeän pilven, joka sulaa suuhun!
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlvispikermaa (rasvaa 25 %)
  • 250 gmaitorahkaa
  • 425 gmangoa (säilyke)
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria

Koristeluun

  • 1/2 dlmakeisia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.

Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi.

Sekoita joukkoon maitorahka, sokerit ja suurin osa mangokuutioista. Säästä loput mangopaloista koristeluun.

Nostele rahka tarjoilukulhoihin.

Koristele juuri ennen tarjoilua pääsiäiskarkeilla ja mangokuutioilla.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä