Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Aikuiseen makuun

Mansikkamargarita on nyt kakku! Tuttu drinkki taipuu trendikkääksi lasissa tarjottavaksi jälkkäriksi

22 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 7 min

Haluatko yllättää vieraat drinkin sijaan jälkiruoalla? Trendikkäässä lasikakussa maistuvat mansikkamargaritan ainekset, kuten tequila, lime ja tietenkin mansikka! Tämä jälkkäri on vain aikuisille.

18.6.2025
Reseptin ainekset
4
Pohja
2
munaa
¾ dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Mansikkamargarita
500 g
mansikoita
1 dl
tequilaa
1 dl
triple sec -likööriä
2
limeä
4 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa

Mansikkamargaritakakku lasissa – ohje:

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon perunajauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle noin 20 × 20 cm:n kokoiseksi levyksi.
  2. Paista 225-asteisessa uunissa 6–7 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohja. Jätä irrotettu leivinpaperi pohjan päälle ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Perkaa ¾ mansikoista tehosekoittimen kulhoon. Lisää tequila, triple sec, yhden limen mehu ja sokeri. Soseuta tasaiseksi.
  4. Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja laita se pursotinpussiin. Viipaloi lime. Halkaise loput mansikoista.
  5. Ota kakkupohjasta cocktaillasilla pala ja jätä se lasiin. Tee kolme muuta samoin. Kaada mansikkamargarita kakkupohjien päälle laseihin.
  6. Lisää kermavaahtoa, koristele mansikoilla ja limeviipaleella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt