Aikuiseen makuun
Mansikkamargarita on nyt kakku! Tuttu drinkki taipuu trendikkääksi lasissa tarjottavaksi jälkkäriksi
22 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 7 min
Haluatko yllättää vieraat drinkin sijaan jälkiruoalla? Trendikkäässä lasikakussa maistuvat mansikkamargaritan ainekset, kuten tequila, lime ja tietenkin mansikka! Tämä jälkkäri on vain aikuisille.
Reseptin ainekset
4
Pohja
2
munaa
¾ dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Mansikkamargarita
500 g
mansikoita
1 dl
tequilaa
1 dl
triple sec -likööriä
2
limeä
4 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Mansikkamargaritakakku lasissa – ohje:
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon perunajauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle noin 20 × 20 cm:n kokoiseksi levyksi.
- Paista 225-asteisessa uunissa 6–7 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohja. Jätä irrotettu leivinpaperi pohjan päälle ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Perkaa ¾ mansikoista tehosekoittimen kulhoon. Lisää tequila, triple sec, yhden limen mehu ja sokeri. Soseuta tasaiseksi.
- Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja laita se pursotinpussiin. Viipaloi lime. Halkaise loput mansikoista.
- Ota kakkupohjasta cocktaillasilla pala ja jätä se lasiin. Tee kolme muuta samoin. Kaada mansikkamargarita kakkupohjien päälle laseihin.
- Lisää kermavaahtoa, koristele mansikoilla ja limeviipaleella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat