Murskaa keksit ja sekoita ne voisulaan. Painele keksimuru leivinpaperilla vuoratun 20 x 20 -senttisen vuoan tai ø 26-senttisen irtopohjavuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin.
Mittaa mansikkaseoksen ainekset kattilaan ja keitä mansikoita lastalla muussaten muutama minuutti. Siivilöi sosemaiseksi. Laita jääkaappiin.
Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, perunajauho ja sokeri sähkövatkaimella tasaiseksi. Lisää munat ja keltuainen yksi kerrallaan koko aika vatkaten. Lisää sitruunamehu. Kaada juustokakkuseos vuokaan keksipohjan päälle. Lusikoi mansikkaseosta päälle ja marmoroi vetämällä hammastikulla mansikkaseoksen läpi.
Paista juustokakkua 225 asteessa 5 minuuttia. Laske lämpötila 135 asteeseen ja paista 30–40 minuuttia. Valmis juustokakku on kiinteähkö reunoilta, mutta keskeltä pehmeämpi. Laita uuni pois päältä, avaa luukku raolleen ja jätä juustokakku uuniin vielä 5–10 minuutiksia. Jäähdytä ja laita jääkaappiin. Leikkaa seuraavana päivänä paloiksi ja tarjoa.