Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kakku kuin poutapilvi! Mango-passiopavlova lumoaa rapsakalla marengilla ja kuohkealla kermatäytteellä

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Mango-passiopavlovan raikkaus on vailla vertaa, minkä lisäksi kakku on myös huippuhelppo valmistaa. Lisää täyte pohjan päälle vasta juuri ennen tarjoamista, jotta marenki pysyy rapeana.

3.7.2020
Reseptin ainekset
10 annosta
6
huoneenlämpöistä valkuaista
4 dl
sokeria
1½ rkl
maissitärkkelystä
1½ tl
valkoviinietikkaa tai sitruunan mehua
Täyte
2 dl
kuohukermaa
1
mango
3
passiohedelmää

Mango-passiopavlova valmistetaan näin:

  1. Erottele valkuaiset puhtaaseen, kuivaan metalli- tai lasikulhoon ja vaahdota. Sekoita sokeri ja maissitärkkelys keskenään ja lisää seos useassa erässä vaahtoon koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi etikka tai sitruunan mehu.
  2. Lusikoi marenki isoksi keoksi uunipellille leivinpaperin päälle. Muotoile lusikalla marenkikeon reunat aaltoilevaksi.
  3. Paista marenkia 120 asteessa uunin alatasolla 1,5 tuntia. Käännä uuni pois päältä, laita esimerkiksi puulasta luukun väliin ja jätä marenki uuniin vielä puoleksi tunniksi.
  4. Nosta marenki tarjoiluvadille. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuori mango ja vuole siitä ohuita viipaleita esimerkiksi juustohöylällä. Kierrä viipaleet rullalle.
  5. Lusikoi kermavaahto pavlovan keskelle ja nosta mangorullat päälle. Halkaise passiohedelmät ja lusikoi hedelmää pavlovan pinnalle. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt