Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mandu-dumplingit – korealaiset nyytit herkutellaan lämpiminä dippikastikkeen kanssa

3 h 15 min
{
Aktiivinen 1 h 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Paistaminen ja höyryttäminen takaavat herkullisen maun. Voit korvata sika-nautajauhelihan broilerinjauhelihalla tai kasvisjauhiksella.

27.2.2024
Reseptin ainekset
Noin 40 kpl
1 pkt (200 g)
wonton-taikinaa
(versoja)
Täyte
150 g
kaalia
¼
purjoa
3
kevätsipulia
1 tl
inkivääriä raastettuna
400 g
sika-nautajauhelihaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
seesamiöljyä
Paistaminen
3 rkl
rypsiöljyä
3 dl
vettä
Dippikastike
4 rkl
soijakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa
2 tl
gochugaru-chilijauhetta (tai hiutaleita)

Mandu-dumplingit – ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita dippikastike.
  2. Suikaloi kaali. Huuhtele purjo. Hienonna purjo ja kevätsipulit. Sekoita täytteen ainekset kulhossa.
  3. Kostuta wonton-arkin reunat vedellä. Pane keskelle ruokalusikallinen täytettä ja taita reunat vastakkain kolmion muotoon. Painele hyvin kiinni.
  4. Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannulla. Paista nyytit pannulla muutamassa erässä. Anna nyyttien paistua, kunnes pohjat ovat ruskistuneet. Lisää 1 dl vettä, laita kansi päälle ja anna kypsyä, kunnes vesi on haihtunut (5–7 minuuttia).
  5. Tarjoa dumplingit lämpimänä dippikastikkeen kanssa.

Vinkki!

Voit korvata sika-nautajauhelihan broilerinjauhelihalla tai kasvisjauhiksilla.

Jos haluat tehdä dumpling-taikinan itse, löydät ohjeen täältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt