


Lohi-pastasalaatti – helppo ja herkullinen arjen pelastaja taltuttaa nälän nopeasti
Lohi-pastasalaatin koukuttava maku syntyy punasipulin, kapristen ja ranskankerma-majoneesikastikkeen yhdistelmästä, joka raikastuu sitruunalla ja lehtipersiljalla. Tätä haluat takuulla vielä toisenkin lautasellisen!
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
täysjyväpastaa
½
punasipuli
1 rkl
kapriksia
3 rkl
lehtipersiljaa
2 rkl
majoneesia
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 15–18 %)
1–2 rkl
sitruunanmehua
300 g
lämminsavulohta
Lohi-pastasalaatti valmistetaan näin:
- Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta siivilässä ja anna jäähtyä.
- Sekoita kulhossa pasta, suikaloitu punasipuli, kaprikset ja hienonettu lehtipersilja.
- Sekoita salaattiin majoneesi ja ranskankerma. Mausta sitruunamehulla oman maun mukaan.
- Riko lämminsavulohi pienemmiksi paloiksi ja lisää salaattiin.
Kokeile myös näitä herkullisia reseptejä:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat