


Lohi-munakasrulla
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Maukas munakasrulla on helppo valmistaa! Kylmäsavulohi ja piparjuurituorejuusto aateloivat lohi-munakasrullan myös juhlapöytään sopivaksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
4 dl
kevytmaitoa
3/4 dl
vehnäjauhoja
5 kpl
munaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1/2 dl
kurpitsansiemeniä
Täyte
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
5 dl
rucolaa
125 g
tuorejuustoa (piparjuuri)
1/2 tl
mustapippuria
Lohi-munakasrulla – ohje:
- Mittaa maito kulhoon ja vatkaa joukkoon jauhot sekä munat. Lisää suola ja pippuri ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipannulle. Ripottele siemenet tasaisesti taikinalle. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa levy vähän jäähtyneenä toiselle leivinpaperille.
- Silppua lohi. Huuhtele rucolat ja kuivaa ne. Sivele jäähtyneelle munakaslevylle tuorejuusto, ripottele kalasilppu ja rucolanlehdet tasaisesti ja kääri rullalle kääretortun tapaan. Tähän asti voit valmistella alkuruoan jo edellisenä päivänä.
- Kuumenna lohi-munakaskääröä 225 asteessa noin 10 minuuttia tai tarjoa se kylmänä.
- Leikkaa lohi-munakasrulla vinosti paloiksi ja nosta pystyyn alkupalalautasille. Somista munakasrulla rucolanlehdillä.
Vinkki!
Piparjuurituorejuustoa voit tehdä itse sekoittamalla raastettua piparjuurta maustamattomaan tuorejuustoon. Levitteeksi sopivat myös muut maustetut tuorejuustot.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat