Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rakastatko lasagnea? Tätä sulatejuuston mehevöittämää linssilasagnea et voi ohittaa!

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min

Linssilasagne maistuu sekä lapsille että aikuisille. Lasagnen mehevöittää sulatejuustosta valmistettu kastike ja raastettu kesäkurpitsa.

20.4.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
pieni kesäkurpitsa (n. 300 g)
1
paprika
1 ½ dl
punaisia linssejä
2 rkl
rypsiöljyä
2 prk
tomaattimurskaa ( n. 800 g)
1 rkl
oreganoa
2 tl
basilikaa
2 tl
sokeria
2 tl
timjamia
1 tl
chilihiutaleita
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
Juustokastike
2 dl
ruokakermaa
2 dl
kevytmaitoa
250 g
sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Voimakas)
Lisäksi
250 g
lasagnelevyjä

Linssilasagne – ohje:

  1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulit. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi. Halkaise ja silppua paprika. Huuhtele linssit siivilässä.
  2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa pehmeiksi. Lisää muut kasvikset, linssit, tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kannen alla keskilämmöllä 10 minuuttia.
  3. Kuumenna kerma ja maito pinnoitetussa kattilassa lähes kiehuvaksi. Lisää paloiteltu sulatejuusto koko ajan sekoittaen. Sekoita, kunnes juusto sulaa. Nosta kattila liedeltä.
  4. Annostele uunivuokaan linssikastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta kerroksittain. Jätä päällimmäiseksi juustokastike. Paista 200-asteisessa uunissa 30 min, kunnes linssilasagne on kypsää ja pinta saa kauniin värin.

Vinkki!

Ota talteen myös mehevän, jauhelihalla höystetyn lasagnen ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt