Kotivinkki

Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu

25 min
3.75
0

Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4–6 annosta)

  • 100 gvalkosuklaata
  • 2 ½ dlespressoa
  • ½ dlmantelilikööriä
  • 400 gmansikoita
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 prkmascarponea (250 g)
  • 1 dltomusokeria
  • 24savoiardikeksiä (yht. 200 g)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Mansikka-valkosuklaatiramisu valmistuu näin:

  1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
  3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.
MITÄ PIDIT?
3.75