3,6(11)
Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu
Kasvis
25 min
Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.
Julkaistu 30.6.2016
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4–6 annosta
100 gvalkosuklaata
2 ½ dlespressoa
½ dlmantelilikööriä
400 gmansikoita
2 dlkuohukermaa
1 prkmascarponea (250 g)
1 dltomusokeria
24savoiardikeksiä (yht. 200 g)

Mansikka-valkosuklaatiramisu – ohje:

  1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
  3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.

Katso myös perinteisen italialaisen tiramisun resepti!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.