Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu
25 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.
KA
3.6
Kuvat
Julkaistu 30.6.2016

Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu
Reseptin ainekset (4–6 annosta)
- 100 gvalkosuklaata
- 2 ½ dlespressoa
- ½ dlmantelilikööriä
- 400 gmansikoita
- 2 dlkuohukermaa
- 1 prkmascarponea (250 g)
- 1 dltomusokeria
- 24savoiardikeksiä (yht. 200 g)
Mansikka-valkosuklaatiramisu valmistuu näin:
- Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
- Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.