Kotivinkki

Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu

25 min
3.33
0

Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.
Tulosta
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4–6 annosta)

  • 100 gvalkosuklaata
  • 2 ½ dlespressoa
  • ½ dlmantelilikööriä
  • 400 gmansikoita
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 prkmascarponea (250 g)
  • 1 dltomusokeria
  • 24savoiardikeksiä (yht. 200 g)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.

3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
3.33