Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu

25 min

Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.

30.6.2016
Reseptin ainekset
4–6 annosta
100 g
valkosuklaata
2 ½ dl
espressoa
½ dl
mantelilikööriä
400 g
mansikoita
2 dl
kuohukermaa
1 prk
mascarponea (250 g)
1 dl
tomusokeria
24
savoiardikeksiä (yht. 200 g)

Mansikka-valkosuklaatiramisu – ohje:

  1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
  3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.

Katso myös perinteisen italialaisen tiramisun resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt