5(2)
Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla
15 min
Nopea ramenkeitto saa täyteläisen makunsa kalaliemestä ja misokeittoaineksista. Kaiken kruunaavat lehtikaali ja lämminsavulohi.
Julkaistu 12.6.2017
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
100 glehtikaalia
1pieni punasipuli
1 lkalalientä (1 l vettä + 2 kalaliemi-fondikuutiota)
2 psmisokeittoaineksia (à 18 g)
2 rklsoijaa
100 gramennuudeleita
150 gpakastesoijapapuja
400 gsavulohta tai loimulohta
1 rklseesaminsiemenöljyä
1 dlhienonnettua korianteria

1. Pese ja suikaloi lehtikaali. Kuori ja viipaloi punasipuli.

2. Kuumenna kalaliemi kattilassa. Lisää misokeittoainekset, soija, ramennuudelit ja soijapavut. Kiehauta ramenkeitto ja keitä 5 minuuttia. Mausta soijalla.

3. Nosta keittokulhoihin lehtikaalia ja punasipulia. Kaada päälle keittoa. Nostele päälle savukalaa. Valuta päälle seesaminsiemenöljyä. Viimeistele ramenkeitto hienonnetulla korianterilla.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.