


Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla
15 min
Nopea ramenkeitto saa täyteläisen makunsa kalaliemestä ja misokeittoaineksista. Kaiken kruunaavat lehtikaali ja lämminsavulohi.
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
lehtikaalia
1
pieni punasipuli
1 l
kalalientä (1 l vettä + 2 kalaliemi-fondikuutiota)
2 ps
misokeittoaineksia (à 18 g)
2 rkl
soijaa
100 g
ramennuudeleita
150 g
pakastesoijapapuja
400 g
savulohta tai loimulohta
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
1 dl
hienonnettua korianteria
1. Pese ja suikaloi lehtikaali. Kuori ja viipaloi punasipuli.
2. Kuumenna kalaliemi kattilassa. Lisää misokeittoainekset, soija, ramennuudelit ja soijapavut. Kiehauta ramenkeitto ja keitä 5 minuuttia. Mausta soijalla.
3. Nosta keittokulhoihin lehtikaalia ja punasipulia. Kaada päälle keittoa. Nostele päälle savukalaa. Valuta päälle seesaminsiemenöljyä. Viimeistele ramenkeitto hienonnetulla korianterilla.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat