Kotivinkki

Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla

15 min
0
0

Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla

Nopea ramenkeitto saa täyteläisen makunsa kalaliemestä ja misokeittoaineksista. Kaiken kruunaavat lehtikaali ja lämminsavulohi.
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 100 glehtikaalia
  • 1pieni punasipuli
  • 1 lkalalientä (1 l vettä + 2 kalaliemi-fondikuutiota)
  • 2 psmisokeittoaineksia (à 18 g)
  • 2 rklsoijaa
  • 100 gramennuudeleita
  • 150 gpakastesoijapapuja
  • 400 gsavulohta tai loimulohta
  • 1 rklseesaminsiemenöljyä
  • 1 dlhienonnettua korianteria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Pese ja suikaloi lehtikaali. Kuori ja viipaloi punasipuli.

2. Kuumenna kalaliemi kattilassa. Lisää misokeittoainekset, soija, ramennuudelit ja soijapavut. Kiehauta ramenkeitto ja keitä 5 minuuttia. Mausta soijalla.

3. Nosta keittokulhoihin lehtikaalia ja punasipulia. Kaada päälle keittoa. Nostele päälle savukalaa. Valuta päälle seesaminsiemenöljyä. Viimeistele ramenkeitto hienonnetulla korianterilla.

Suosittelemme myös näitä

Pho-keitto

Miso-nuudelikeitto

Tom kha gai -broilerikeitto

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä