Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämminsavulohi-ramenkeitto – 15 minuutissa lautasilla

15 min

Nopea ramenkeitto saa täyteläisen makunsa kalaliemestä ja misokeittoaineksista. Kaiken kruunaavat lehtikaali ja lämminsavulohi.

12.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
lehtikaalia
1
pieni punasipuli
1 l
kalalientä (1 l vettä + 2 kalaliemi-fondikuutiota)
2 ps
misokeittoaineksia (à 18 g)
2 rkl
soijaa
100 g
ramennuudeleita
150 g
pakastesoijapapuja
400 g
savulohta tai loimulohta
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
1 dl
hienonnettua korianteria

1. Pese ja suikaloi lehtikaali. Kuori ja viipaloi punasipuli.

2. Kuumenna kalaliemi kattilassa. Lisää misokeittoainekset, soija, ramennuudelit ja soijapavut. Kiehauta ramenkeitto ja keitä 5 minuuttia. Mausta soijalla.

3. Nosta keittokulhoihin lehtikaalia ja punasipulia. Kaada päälle keittoa. Nostele päälle savukalaa. Valuta päälle seesaminsiemenöljyä. Viimeistele ramenkeitto hienonnetulla korianterilla.

Suosittelemme myös näitä

Pho-keitto

Miso-nuudelikeitto

Tom kha gai -broilerikeitto

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt