Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lakritsipannacotta

5 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 h 0 min

Lakritsijauhe antaa kermaiselle pannacottalle ihastuttavan ja hienostuneen maun. Käytä liivatetta säästeliäästi, niin saat kermahyytelöön huikean silkkimäisen rakenteen!

23.11.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
5 dl
kuohukermaa
3/4 dl
ruokosokeria
1
vaniljatanko
1 tl
lakritsijauhetta (esim. Urtekram)
2
liivatelehteä

Lakritsipannacotta – ohje:

  1. Sekoita pinnoitetussa kattilassa kerma ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet veitsellä kattilaan. Lisää myös halkaistu tanko kattilaan.
  2. Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi.
  3. Kuumenna kerma kiehuvaksi hiljalleen, koko ajan sekoittaen. Lisää lakritsijauhe kuumaan kermaan vähän kerrallaan ja vispilällä voimakkaasti vatkaten.
  4. Ota kermakattila pois liedeltä. Poista kermaseoksesta vaniljatanko.
  5. Puristele liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja lisää liivatteet kuumaan kermaseokseen koko ajan sekoittaen.
  6. Kaada seos kuuteen jälkiruokamaljaan tai pieneen lasiin.
  7. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään viideksi tunniksi tai yön ajaksi
  8. Tarjoa lakritsipannacottan kanssa manteli-muscovadolastuja.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt