


Manteli-muscovado-lastut
17 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 7 min
Muscovadosokeri saa mantelilastut maistumaan aavistuksen lakritsille. Lastuihin ei tule lainkaan vehnää, vaan rapeat koristeet leivotaan mantelijauhoilla ja -lastuilla.
Reseptin ainekset
18 kpl
50 g
voita
1/2 dl
muscovadosokeria
1 rkl
hunajaa
3 rkl
mantelijauhetta
1 1/2 dl
mantelilastuja
Sulata voi, sokeri ja hunaja kattilassa. Lisää mantelijauhot ja -lastut.
Ota massasta kahdella teelusikalla erittäin pieniä nokareita (noin 1 tl) leivinpaperin päälle kahdelle uunipellille. Taikina leviää uunissa todella paljon.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi, 6–7 minuuttia. Varo polttamasta lastuja.
Anna lastujen jäähtyä rapeiksi ritilällä. Tarjoa lastut pannacottan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat