Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Manteli-muscovado-lastut

17 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 7 min

Muscovadosokeri saa mantelilastut maistumaan aavistuksen lakritsille. Lastuihin ei tule lainkaan vehnää, vaan rapeat koristeet leivotaan mantelijauhoilla ja -lastuilla.

23.11.2015
Reseptin ainekset
18 kpl
50 g
voita
1/2 dl
muscovadosokeria
1 rkl
hunajaa
3 rkl
mantelijauhetta
1 1/2 dl
mantelilastuja

Sulata voi, sokeri ja hunaja kattilassa. Lisää mantelijauhot ja -lastut.

Ota massasta kahdella teelusikalla erittäin pieniä nokareita (noin 1 tl) leivinpaperin päälle kahdelle uunipellille. Taikina leviää uunissa todella paljon.

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi, 6–7 minuuttia. Varo polttamasta lastuja.

Anna lastujen jäähtyä rapeiksi ritilällä. Tarjoa lastut pannacottan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt