Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kvinoa-pekonisalaatti

15 min

Kokeile gluteenitonta kvinoaa kesäisessä salaatissa. Valmista ihana kvinoa-pekonisalaatti ja ihastu.

8.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kvinoaa
1 pkt
pekonia (140 g)
1-2 dl
vettä
2
porkkanaa
1
kirsikkatomaatteja
1
kevätsipuli
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
hunajaa
1 dl
tuoretta korianteria
suolaa ja mustapippuria

1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmän veden alla.

2. Levitä pekoniviipaleet kylmälle pannulle ja kuumenna levy. Kun pannu on kuuma, lisää vettä kunnes pekonit peittyvät. Kun vesi on kiehunut pannulta, anna pekonien saada vielä hetki väriä. Nosta talouspaperin tai pyyhkeen päälle odottamaan.

3. Kuori ja suikaloi porkkanat. Hienonna sipuli varsineen. Lisää porkkanoiden joukkoon tomaatit halkaistuina, sipuli ja öljy. Mausta salaatti hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.

4. Lisää sekaan jäähtynyt kvinoa. Hienonna pekoni ja lisää se salaatiin. Sekoita hyvin. Viimeistele kvinoa-pekonisalaatti hienonnetulla korianterilla.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt