Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi-kikhernekvinoa

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Helppo arkiruoka lohi-kikhernekvinoa syntyy yhdessä kattilassa.

23.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1
pieni kesäkurpitsa
1
punasipuli
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kvinoaa
1 prk
kikherneitä (290 g esim. GoGreen)
300 g
lohta kuutioina
1 rkl
harissa-tahnaa (esim. Al`Fez)
1
limen mehu
½ dl
minttua hienonnettuna
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

1. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuori ja pilko punasipuli lohkoiksi. Pane kesäkurpitsakuutiot ja sipulilohkot kattilaan. Lisää vesi, suola ja oliiviöljy ja kuumenna kiehuvaksi.

2. Huuhtele kvinoa siivilässä huolellisesti ja lisää kattilaan. Valuta kikherneet ja lisää myös ne kattilaan. Keitä kannen alla välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.

3. Kuutioi lohi ja pane kulhoon. Sekoita sen joukkoon harissa ja limen mehu. Lisää lohikuutiot kattilaan ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia.

4. Hienonna yrtit ja sekoita ne lopuksi muiden ainesten joukkoon. Nauti lohi-kikhernekvinoa heti.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt