Kotivinkki

Kvinoasalaatti ja punajuurihummus

40 min
KA
0
0

Mausta kvinoa marinoiduilla punasipuleilla, fetalla, oliiveilla ja rotevilla lehdillä. Punajuurihummus viimeistelee annoksesta täydellisen. Hummus toimii mainiosti myös leivän päällä.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4 annosta)

  • 3 dlkvinoaa
  • 6 dlvettä
  • 1kasvisliemikuutio
  • 1 lrukolaa ja/tai viinisuolaheinää
  • 100–200 gfetan tyyppistä juustoa
  • ½–1 dlmustia kalamata-oliiveja

Marinoitu sipuli

  • 2 kplpunasipulia
  • ½ dloliiviöljyä
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 2 rklsokeria
  • ½ tlsuolaa

Punajuurihummus

  • 300 gkypsiä kikherneitä
  • 3 kplpientä etikkapunajuurta
  • ½ dloliiviöljyä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rkltahinia
  • ripaus suolaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0