Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kvinoasalaatti ja punajuurihummus

40 min

Mausta kvinoa marinoiduilla punasipuleilla, fetalla, oliiveilla ja rotevilla lehdillä. Punajuurihummus viimeistelee annoksesta täydellisen. Hummus toimii mainiosti myös leivän päällä.

10.4.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
kvinoaa
6 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 l
rukolaa ja/tai viinisuolaheinää
100–200 g
fetan tyyppistä juustoa
½–1 dl
mustia kalamata-oliiveja
Marinoitu sipuli
2 kpl
punasipulia
½ dl
oliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
Punajuurihummus
300 g
kypsiä kikherneitä
3 kpl
pientä etikkapunajuurta
½ dl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
tahinia
ripaus suolaa

1. Huuhdo kvinoa kylmällä vedellä. Kiehauta vesi kattilassa, mausta halutessasi kasvisliemikuutiolla ja lisää kvinoa. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. 2. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kulhossa öljy, etikka, sokeri ja suola. Sekoita sipulit joukkoon ja jätä marinoitumaan. 3. Valmista punajuurihummus. Valuta kikherneet. Yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa ja aja tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. 4. Jäähdytä kvinoa nopeasti siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Sekoita kvinoan joukkoon punasipuli marinadeineen, rukola ja/tai viinisuolaheinä, murennettu juusto ja oliivit. Sekoita kvinoasalaatti ja tarjoa punajuurihummuksen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt