Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuusileivoksissa maistuu suloinen suklaa ja suolainen pistaasi – browniekakku pukeutuu juhlan kunniaksi ikivihreään asuun

13 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 30 min

Monen herkkusuun suosikki browniekakku koristellaan ja pilkotaan kuusileivoksiksi. Kuuset syntyvät vaivattomasti, kun leikkaat pyöreän kakun sektoreiksi. Loppusilaus tehdään tomusokerikuorrutuksella ja koristerakeilla.

Reseptin ainekset
8 annosta
Pistaasibrownie
150 g
voita tai leivontamargariinia
150 g
tummaa suklaata
1 dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä
3
munaa
1½ dl
sokeria
1½ dl
tomusokeria
1½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
Koristelu
3 dl
tomusokeria
2–3 rkl
maitoa tai kermaa
vihreää elintarvikeväriä
suolatikkuja
koristerakeita
  1. Mittaa voi ja paloittele suklaa kattilaan. Sulata matalalla lämmöllä ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Rouhi pistaasit karkeasti.
  2. Vatkaa munat ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Kaada suklaa-voiseos vaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot, tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita jauhoseos ja pistaasirouhe taikinaan nuolijalla käännellen.
  3. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista 175 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 30 minuuttia.
  4. Anna brownien jäähtyä mieluiten yön yli jääkaapissa.
  5. Leikkaa brownie kolmiopaloiksi ja irrota leivinpaperista vadille. Työnnä halutessasi jäätelötikut paloihin.
  6. Sekoita tomusokerikuorrutus. Ota kolmannes erikseen ja värjää se vihreäksi.
  7. Levitä valkoista kuorrutetta kakkupalojen pintaan. Aseta suolatikut puun rungoksi ja pursota kuuset vihreällä kuorrutuksella. Viimeistele koristerakeilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt