Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo kurpitsapiirakka – luottoreseptisi syksyn herkkuhetkiin

1 h 15 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 50 min

Helppo kurpitsapiirakka valmistuu syksyn herkkupöytään käden käänteessä. Mausteinen piirakka on parhaimmillaan, kun tarjoat sen jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

23.9.2007
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
3 dl
vehnäjauhoja
100 g
voita
2 tl
sokeria
1 tl
kanelia
½ tl
suolaa
3 rkl
vettä
Täyte
500 g
kurpitsaa (soseutettuna)
3
munaa
2 dl
kermaviiliä
2 dl
fariinisokeria
2 tl
inkivääriä
2 tl
kanelia
1 tl
muskottipähkinää
½ tl
suolaa
¼ tl
neilikkaa

Helppo kurpitsapiirakka – ohje:

  1. Nypi jauhot, rasva ja mausteet murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  2. Taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  3. Pistele jäähtynyt pohja haarukalla ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  4. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi ja kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista kurpitsapiirakkaa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Vinkki!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt