Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsamuffinit – mehevyyden salaisuus on kurpitsasose

50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min

Kurpitsamuffinit valmistuvat mehevästi ilman voita kurpitsasoseesta. Mausta taikina kanelilla ja kardemummalla, lisää pinnalle tuorejuustoseos ja paista. Herkuttelu voi alkaa!

11.10.2018
Reseptin ainekset
12 kpl
Taikina
1 dl
rypsiöljyä
4 rkl
vaahterasiirappia
4 dl
kurpitsasosetta
5 dl
vehnäjauhoja
2 dl
muscovadosokeria (tai fariinisokeria)
2 tl
leivinjauhetta
1 rkl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1/2 tl
suolaa
1
sitruunan raastettu kuori
Pinnalle
100 g
soijatuorejuustoa
4 rkl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria

Kurpitsamuffinit – ohje:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita öljy, siirappi ja kurpitsasose kulhossa. Sekoita kuivat aineet sekä sitruunankuori toisessa kulhossa. Yhdistä ainekset taikinaksi nopeasti sekoittaen.
  3. Lusikoi taikina muffinivuokiin.
  4. Notkista soijatuorejuusto. Sekoita siihen sokeritt. Lusikoi jokaisen muffinin päälle nokare valkoista seosta. Kääntele ja tee kierteitä grillitikulla.
  5. Paista kurpitsamuffineja 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  1. Vinkki!

Kurpitsasose valmistuu kätevimmin uunissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt