


Kurpitsamuffinit – mehevyyden salaisuus on kurpitsasose
50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min
Kurpitsamuffinit valmistuvat mehevästi ilman voita kurpitsasoseesta. Mausta taikina kanelilla ja kardemummalla, lisää pinnalle tuorejuustoseos ja paista. Herkuttelu voi alkaa!
Reseptin ainekset
12 kpl
Taikina
1 dl
rypsiöljyä
4 rkl
vaahterasiirappia
4 dl
kurpitsasosetta
5 dl
vehnäjauhoja
2 dl
muscovadosokeria (tai fariinisokeria)
2 tl
leivinjauhetta
1 rkl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1/2 tl
suolaa
1
sitruunan raastettu kuori
Pinnalle
100 g
soijatuorejuustoa
4 rkl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
Kurpitsamuffinit – ohje:
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Sekoita öljy, siirappi ja kurpitsasose kulhossa. Sekoita kuivat aineet sekä sitruunankuori toisessa kulhossa. Yhdistä ainekset taikinaksi nopeasti sekoittaen.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin.
- Notkista soijatuorejuusto. Sekoita siihen sokeritt. Lusikoi jokaisen muffinin päälle nokare valkoista seosta. Kääntele ja tee kierteitä grillitikulla.
- Paista kurpitsamuffineja 200 asteessa noin 25 minuuttia.
- Vinkki!
Kurpitsasose valmistuu kätevimmin uunissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat