4,5(13)
Kurpitsamuffinit – mehevyyden salaisuus on kurpitsasose
vegaani
kasvis
laktoositon
maidoton
munaton
50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min
Kurpitsamuffinit valmistuvat mehevästi ilman voita kurpitsasoseesta. Mausta taikina kanelilla ja kardemummalla, lisää pinnalle tuorejuustoseos ja paista. Herkuttelu voi alkaa!
Julkaistu 11.10.2018
Maku
Reseptin ainekset 12 kpl
Taikina
1 dlrypsiöljyä
4 rklvaahterasiirappia
4 dlkurpitsasosetta
5 dlvehnäjauhoja
2 dlmuscovadosokeria (tai fariinisokeria)
2 tlleivinjauhetta
1 rklkanelia
1 tlkardemummaa
1/2 tlsuolaa
1sitruunan raastettu kuori
Pinnalle
100 gsoijatuorejuustoa
4 rkltomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Kurpitsamuffinit – ohje:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita öljy, siirappi ja kurpitsasose kulhossa. Sekoita kuivat aineet sekä sitruunankuori toisessa kulhossa. Yhdistä ainekset taikinaksi nopeasti sekoittaen.
  3. Lusikoi taikina muffinivuokiin.
  4. Notkista soijatuorejuusto. Sekoita siihen sokeritt. Lusikoi jokaisen muffinin päälle nokare valkoista seosta. Kääntele ja tee kierteitä grillitikulla.
  5. Paista kurpitsamuffineja 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  1. Vinkki!

Kurpitsasose valmistuu kätevimmin uunissa.

Kommentoi »