Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kelpaa kruunupäällekin! Kuningattaren tiramisujäätelökakku kootaan näppärästi vuokaan

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Tiramisun ystävän uusi lemppari on vuokaan koottava jäätelökakku vadelmilla ja mustikoilla viritettynä. Kuningattaren tiramisujäätelökakku on nopea valmistaa. Nappaa resepti!

26.7.2022
Reseptin ainekset
8 annosta
18 (noin 150 g)
savoiardi-keksiä
Jäätelömassa
3,3 dl
kuohukermaa
250 g
mascarponejuustoa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
2 tl
espressopikakahvijauhetta
2 rkl
mantelilikööriä (Amaretto)
Väliin ja pinnalle
1–2 rkl
kaakaojauhetta
150 g
vadelmia
150 g
mustikoita tai pensasmustikoita

Kuningattaren tiramisujäätelökakku – ohje:

  1. Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja espressojauhe hyvin vatkaten. Mausta liköörillä maun mukaan.
  2. Asettele keksejä vuoan (noin 2 l) pohjalle. Kaada puolet jäätelömassasta päälle. Ripottele väliin kaakaojauhetta ja puolet marjoista.
  3. Tee vielä toinen kerros kekseistä ja jäätelöstä. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
  4. Nosta vuoka pakastimeen jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi.
  5. Ota vuoka jääkaappiin puoli tuntia ennen tarjoamista. Viimeistele kuningattaren tiramisujäätelökakku lopuilla marjoilla.

Katso myös suosittu perinteisen tiramisun resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt