


Kelpaa kruunupäällekin! Kuningattaren tiramisujäätelökakku kootaan näppärästi vuokaan
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min
Tiramisun ystävän uusi lemppari on vuokaan koottava jäätelökakku vadelmilla ja mustikoilla viritettynä. Kuningattaren tiramisujäätelökakku on nopea valmistaa. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
8 annosta
18 (noin 150 g)
savoiardi-keksiä
Jäätelömassa
3,3 dl
kuohukermaa
250 g
mascarponejuustoa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
2 tl
espressopikakahvijauhetta
2 rkl
mantelilikööriä (Amaretto)
Väliin ja pinnalle
1–2 rkl
kaakaojauhetta
150 g
vadelmia
150 g
mustikoita tai pensasmustikoita
Kuningattaren tiramisujäätelökakku – ohje:
- Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja espressojauhe hyvin vatkaten. Mausta liköörillä maun mukaan.
- Asettele keksejä vuoan (noin 2 l) pohjalle. Kaada puolet jäätelömassasta päälle. Ripottele väliin kaakaojauhetta ja puolet marjoista.
- Tee vielä toinen kerros kekseistä ja jäätelöstä. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
- Nosta vuoka pakastimeen jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi.
- Ota vuoka jääkaappiin puoli tuntia ennen tarjoamista. Viimeistele kuningattaren tiramisujäätelökakku lopuilla marjoilla.
Katso myös suosittu perinteisen tiramisun resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat