Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kukkakaalipihvit – tämän helpommaksi ei kasvispihvien tekeminen tule!

25 min

Pannulla paistetut kukkakaalipihvit saavat pinnalleen sitruunamehua ja -kuorta sekä oliivisilppua. Pannulla paistamisen sijaan kukkakaalipihvit voi myös grillata.

28.12.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 iso (800 g)
kukkakaali
1 dl
kivettömiä oliiveja
2 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/2 tl
raastettua sitruunan kuorta
1 rkl
sitruunamehua
Kastike
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
1 prk (400 g)
säilyketomaatteja
1 dl
vettä
1/2
kasvisliemikuutiota
2 tl
balsamicoa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
chilimurskaa
1/4 tl
sokeria
1/4 tl
mustapippuria

Kukkakaalipihvit – ohje:

  1. Aloita kastikkeesta. Kuumenna valkosipulisilppua hetki öljyssä. Lisää tomaatit. Painele tomaatteja rikki kauhalla kattilan reunoja vasten.
  2. Lisää vesi ja murenna sekaan liemikuutio. Anna kiehua 15 minuuttia. Mausta kastike ja kuumenna vielä hetki.
  3. Leikkaa kukkakaalista neljä parin sentin viipaletta. Paloittele päätypalat esimerkiksi salaattiin.
  4. Silppua oliivit. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Paista kukkakaaliviipaleita 3–5 minuuttia molemmin puolin.
  5. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja mehulla. Ripottele kukkakaalipihvien päälle oliivisilppua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt