Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kookospannacotta – kardemummalla ja vaniljalla säväytetty vanukas maistuu taivaalliselta paahdettujen appelsiiniviipaleiden kanssa

5 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 5 h 0 min

Kookospannacotta onnistuu myös ilman liivatetta. Hyytelösokeri Multi tekee vanukkaan rakenteesta ihanan kermaisen ja lusikoitavan. Vaniljainen ja kardemummainen pannacotta on täydellinen jälkiruoka raikkaiden paahdettujen appelsiiniviipaleiden kanssa.

27.7.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
Kookospannacotta
1 prk (400 ml)
kookosmaitoa
1 dl
hyytelösokeria (Multi)
2 tl
kardemummaa
1/4 tl
vaniljajauhetta
Paahdetut veriappelsiinit
2
veriappelsiinia
3 rkl
vaahterasiirappia
Koristelu
3 rkl
pistaaseja rouhittuna

Kookospannacotta – ohje:

  1. Kaada kookosmaito pinnoitettuun kattilaan. Sekoita joukkoon hyytelösokeri ja mausteet.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä sekoitellen minuutin ajan. Jaa seos jälkiruokalaseihin ja anna jäähtyä. Peitä kelmulla, nosta kipot jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 5 tuntia tai yön yli.
  3. Leikkaa veriappelsiineista päädyt pois ja leikkaa kuoret irti hedelmälihaa myötäillen. Leikkaa hedelmät puolen sentin viipaleiksi. Levitä veriapplesiinit leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle siirappia. Paahda viipaleita 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä joko haaleiksi tai kokonaan.
  4. Viimeistele kookospannacotta-annokset veriappelsiineilla ja kevyesti rouhituilla pistaaseilla.

Vinkki!

Paahdetut veriappelsiiniviipaleet toimivat myös turkkilaisen jogurtin ja vaahterasiirapin kanssa pikkuherkkuna tai aamupalana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt