


Konvehtijuustokakku
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Erilainen tapa nauttia joulukonvehdit!
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
200 g
Digestive-keksejä (n. 15 kpl murskattuna)
50 g
voita sulatettuna
Täyte
400 g
Philadelphia-tuorejuustoa
1 dl
sokeria
1 dl
kermaa
1/2 dl
perunajauhoja
1
kananmuna
300 g
suklaakonvehteja (on maisteluvaraa)
Konvehtijuustokakku – ohje:
- Tee juustokakun pohja murskaamalla Digestive-keksit hienoksi ja sekoittamalla niihin sula voi.
- Taputtele irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
- Sekoita tuorejuusto, sokeri, kerma, perunajauhot ja kananmuna yhteen. Älä kuitenkaan vatkaa, ettei täytteeseen pääse ylimääräistä ilmaa.
- Ota irtopohjavuoka esiin ja asettele suklaakonvehdit pohjalle. Jätä niiden väliin kuitenkin rakoa, että täyteseos pääsee kaikkialle.
- Kaada seosta irtopohjavuokaan varovaisesti, niin etteivät konvehdit liikahtele.
- Paista juustokakkua 175-asteisessa uunissa 1 tunti ja 15 minuuttia.
- Anna jäähtyä täysin ja tarjoile. Koristele konvehtijuustokakku vielä vaikka muutamalla konvehdilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat