Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Konvehtijuustokakku

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Erilainen tapa nauttia joulukonvehdit!

17.12.2015
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
200 g
Digestive-keksejä (n. 15 kpl murskattuna)
50 g
voita sulatettuna
Täyte
400 g
Philadelphia-tuorejuustoa
1 dl
sokeria
1 dl
kermaa
1/2 dl
perunajauhoja
1
kananmuna
300 g
suklaakonvehteja (on maisteluvaraa)

Konvehtijuustokakku – ohje:

  1. Tee juustokakun pohja murskaamalla Digestive-keksit hienoksi ja sekoittamalla niihin sula voi. 
  2. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. 
  3. Sekoita tuorejuusto, sokeri, kerma, perunajauhot ja kananmuna yhteen. Älä kuitenkaan vatkaa, ettei täytteeseen pääse ylimääräistä ilmaa. 
  4. Ota irtopohjavuoka esiin ja asettele suklaakonvehdit pohjalle. Jätä niiden väliin kuitenkin rakoa, että täyteseos pääsee kaikkialle. 
  5. Kaada seosta irtopohjavuokaan varovaisesti, niin etteivät konvehdit liikahtele. 
  6. Paista juustokakkua 175-asteisessa uunissa 1 tunti ja 15 minuuttia.
  7. Anna jäähtyä täysin ja tarjoile. Koristele konvehtijuustokakku vielä vaikka muutamalla konvehdilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt