3,3(3)
Konvehtijuustokakku
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h
Erilainen tapa nauttia joulukonvehdit
Julkaistu 17.12.2015
Maku
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
200 gDigestive-keksejä (n. 15 kpl murskattuna)
50 gvoita sulatettuna
Täyte
400 gphiladelphia tuorejuustoa
1 dlsokeria
1 dlkermaa
1/2 dlperunajauhoja
1 kplkananmuna
300 gsuklaakonvehteja (on maisteluvaraa)

Tee juustokakun pohja murskaamalla Digestivekeksit hienoksi ja sekoittamalla niihin sula voi. 

Taputtele irtopohjavuuan pohjalle tasaiseksi. Laita jääkaappin täytteen valmistuksen ajaksi. 

Sekoita tuorejuusto, sokeri, kerma, perunajauhot ja kananmuna yhteen. Älä kuitenkaan vatkaa, ettei täytteeseen pääse ylimääräistä ilmaa. 

Ota irtopohjavuoka esiin ja asettele suklaakonvehdit pohjalle. Jätä niiden väliin kuitenkin rakoa, että täyteseos pääsee kaikkialle. 

Kaada seosta irtopohjavuokaan varovaisesti, niin etteivät konvehdit liikahtele. 

Paista juustokakkua 175-asteisessa uunissa 1 tunti ja 15 minuuttia.

Anna jäähtyä täysin ja tarjoile. Koristele vielä vaikka muutamalla konvehdilla.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.