


Kirsikkahillo on parhaimmillaan itse tehtynä – onnistu simppelillä ohjeella
40 min
Kirsikkahillo sopii yhteen niin lettujen, pannarien, puurojen, makeiden leivoinnaisten kuin muidenkin herkkujen kanssa. Voit lisätä hilloon myös raakalakritsijauhetta, joka tuo siihen vinkeää makua.
Reseptin ainekset
1/2 litraa
500 g
kirsikoita
½ dl
vettä
1 tl
aitovaniljajauhetta
3 dl
hillosokeria
Kirsikkahillo – ohje:
- Halkaise kirsikat ja poista siemenet.
- Mittaa kirsikat, vesi ja vaniljajauhe kattilaan.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoita välillä. Lusikoi vaahto pois hillon pinnalta.
- Purkita kirsikkahillo kuumana puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin ja sulje kansi. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Jos makunystyräsi innostuvat lakritsisesta mausta, mittaa 1½ tl raakalakritsijauhetta kattilaan kirsikoiden, veden ja vaniljajauheen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat