Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaata ja kirsikkaa samassa palassa! Täydellisen tahmea kirsikkabrownie suorastaan sulaa suuhun

1 h 35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 20 min

Kirsikkabrownie on suklaanystävän suosikkiherkku! Vegaanisen version pohjana toimii mantelimaidosta ja chiansiemenistä tehtävä vanukas. Parasta kirsikkabrownie on haalean lämpöisenä jäätelön kanssa nautittuna.

11.8.2020
Reseptin ainekset
9 palaa
½ dl
chiansiemeniä
4 dl
manteli- tai kaurajuomaa
150 g
kirsikoita
200 g
tummaa suklaata (vegaanista)
50 g
margariinia (maidotonta)
2½ dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
½ tl
vaniljajauhetta
Pinnalle
50 g
tummaa suklaata
Lisäksi
vegaanista jäätelöä
kirsikoita

Kirsikkabrownie – ohje:

  1. Kuumenna mantelijuoma höyryäväksi. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää chiansiemenet. Anna jäähtyä ja paksuuntua noin tunti.
  2. Poista kirsikoista siemenet ja halkaise ne. Paloittele suklaa ja margariini kulhoon. Kuumenna mikrossa miedolla teholla 20 sekuntia kerrallaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Sekoita sokeri chiaseokseen. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vanilja. Sekoita jauho- ja suklaaseos chiaseokseen. Lisää kirsikkapalat lopuksi taikinaan.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 cm × 30 cm).
  5. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä kosteaksi. Tarjoa kirsikkabrownien kanssa jäätelöä.

Vinkki!

Jos tuoreita kirsikoita ei ole saatavilla, kurkkaa kaupan pakastealtaaseen. Esimerkiksi Pirkka Parhaat -sarjan kirsikat sopivat mainiosti täytteisiin ja vähän kohmeisina myös koristeluun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt