Nypi kylmä voi, suola ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille 3–4 sentin korkeudelle. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa puoli tuntia.
Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10–15 minuuttia. Valmista sillä aikaa täyte.
Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma, ranskankerma, munat, juustoraaste ja mausteet keskenään.
Ripottele purjot ja kinkut esipaistetulle piiraspohjalle. Levitä päälle juusto-kermaseos.
Jatka paistamista uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia, kunnes täyte on paistunut kauniin väriseksi. Viimeistele Quiche Lorraine tuoreella timjamilla.