Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marokon makuja! Kikherne-tomaattikeitto saa ytyä kipakasta harissasta ja savupaprikasta

30 min

Paahdetut kikherneet ja fetajuusto tuovat ruokaisuutta täyteläiseen tomaattikeittoon.

26.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
tomaattikastiketta
3 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
3 rkl
kasvis- tai kanafondia
2 rkl
harissatahnaa
¾ tl
savupaprikaa
Paahdetut kikherneet
1 tlk
kikherneitä (380 g/230 g)
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
Lisäksi
200 g
fetajuustoa
½ rku
korianteria

Kikherne-tomaattikeitto – ohje:

  1. Tee paahdetut kikherneet. Huuhtele ja valuta herneet, kuivaa talouspaperilla tai puhtaalla keittiöpyyhkeellä ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle öljyä ja ripottele suolaa. Kääntele sekaisin ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Mittaa tomaattikastike, vesi, kerma, fondi ja mausteet kattilaan. Sekoita. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia.
  3. Annostele keitto lautasille, lusikoi päälle paahdettuja kikherneitä ja murenna fetajuustoa. Viimeistele korianterilla.

Vinkit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt